Rapperul BE’O este acuzat de plagierea unei melodii și de abuz emoțional de către un fost manager

Rapperul BE’O a fost acuzat că a abuzat emoțional un fost manager și că a plagiat o piesă.

Pe 24 februarie, o postare pe Instagram despre BE’O, care ar fi fost postată de un fost manager, a început să capteze atenția oamenilor. Autorul susține că a fost managerul rapperului în trecut și că a suferit psihic din cauza abuzului emoțional al lui BE’O, afirmând: „Din cauza lui BE’O, a trebuit să trăiesc cu impulsuri suicidare diagnosticate, anxietate de separare și tulburări de panică.

Presupusul fost manager susține că i-a fost alături lui BE’O înainte ca acesta să devină popular prin intermediul emisiunii „Show Me the Money”, plătindu-i mesele și încurajându-l. El mai susține că rapperul s-a schimbat complet după ce a dobândit o oarecare faimă. Acesta a declarat: „Ori de câte ori se întâmpla ceva, se enerva și dădea vina pe mine când lucrurile nu se terminau bine din cauza propriei neglijențe. A acționat în moduri pe care nu le pot înțelege, iar eu am încercat să mă abțin de nenumărate ori… În mai multe situații, am fost victima abuzului din cauza puterii pe care o avea ca celebritate, am fost supus unor atacuri personale din partea cuiva cu 15 ani mai tânăr decât mine… Trăiesc în iad, iar dinții îmi tremură de la toată rușinea și umilința prin care am trecut.

De asemenea, autorul a susținut că BE’O a plagiat piesa „Brand” și că l-au plătit pe artistul original, care a trimis un e-mail pentru a aborda problema. El a continuat: „Mă lupt să mă prefac în fața oamenilor și iau medicamente. Dar, din cauza depresiei și a furiei pe care o simt față de BE’O, în prezent nu pot trăi o viață normală și continui să trăiesc în spital.” Presupusul fost manager a afirmat că are dovezi ale comportamentului lui BE’O și l-a acuzat pe rapper că are două fețe.

Agenția lui BE’O, Big Planet Made, a răspuns acuzațiilor, declarând că va lua măsuri legale împotriva oricăror comentarii rău intenționate, defăimare, atacuri personale, hărțuire și dezinformare.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s