Youngbin din BLANK2Y este acuzat de violență împotriva fostei iubite + agenția anunță plecarea sa din trupă

Keystone Entertainment Announces Youngbin Will Leave BLANK2Y Following Physical Abuse Allegations - Koreaboo

În data de 25 februarie, Keystone Entertainment a făcut un anunț cu privire la situația lui Youngbin din BLANK2Y.

În dimineața zilei de 25 februarie, o femeie anonimă a făcut o postare pe o comunitate online, susținând că prietena ei a fost victima violenței în relație: „Prietena mea a suferit din cauza violenței iubitului ei, care este un idol. A mers la poliție pe 19 februarie și va participa la un interogatoriu pe 26 februarie.

Aceasta a adăugat: „Această persoană nu este un idol celebru, dar are totuși o mână de fani care îl susțin în ciuda a ceea ce a făcut, ceea ce mi s-a părut egoist, așa că am decis să vorbesc în numele prietenei mele.

Persoana care a făcut postarea se intitulează „A”, prietena ei este „B”, iar iubitul idol este „Y”. Aceasta a adăugat și niște fotografii pentru a-și susține informațiile.

„A” a povestit în continuare: „Prietena mea și ‘Y’ s-au întâlnit timp de aproximativ 3 luni. Când prietena mea a spus că vrea să se despartă, el a agresat-o. A apucat-o de guler, a târât-o pe o alee, i-a luat cu forța telefonul din mâini și a amenințat că îl va arunca. După aceea, a sugrumat-o până când și-a pierdut cunoștința. Trecătorii au găsit-o din fericire și au ajutat-o, dar dacă nu ar fi fost ajutorul străinilor, prietena mea ar fi putut să nu fie în viață astăzi. Are fișe medicale care dovedesc rănile suferite.

În cele din urmă, „A” a dezvăluit: „Cred că este greșit din punct de vedere moral ca o astfel de persoană să continue o carieră în divertisment. Voi dezvălui mai multe informații după interogatoriul poliției din 26 februarie.

Într-o serie de mesaje text schimbate între „B” și „Y”, postate de „A”, „Y” pare să recunoască faptele comise.

Y: „Faptul că am acționat în acest fel față de o persoană pe care o iubesc, cred că este foarte problematic.”
B: „Indiferent cu cine mă voi întâlni de acum încolo.”
Y: „Și din cauza asta.”
B: „Pentru că s-a întâmplat așa cum ai vrut, m-ai lovit, m-ai asaltat fizic și m-ai sufocat până când mi-am pierdut cunoștința.”
Y: „Da, da, ai dreptate. Am greșit.”
B: „Ce ar trebui să fac? Am fost traumatizată fizic din cauza faptului că m-ai lovit și, cum aproape am murit sufocată, mă dor claviculele. Ce ar trebui să fac?”
Y: „Eu, eu, eu, o să-mi cer scuze în persoană. O să mă pun în genunchi în fața ta, dacă ne putem întâlni.”
B: „Eu, să mă întâlnesc cu tine? Când habar nu am ce ai putea să-mi mai faci?”
Y: „Promit că nu voi face nimic. Vreau doar să-mi cer scuze sincer față de tine în persoană.”

După această postare, s-a speculat că idolul în cauză ar fi un fost participant al emisiunii „I-LAND” și s-a dovedit a fi adevărat. Keystone Entertainment a confirmat că Youngbin este vinovat în cazul acelor acuzații și că a părăsit trupa. Mai jos aveți declarația agenției:

Bună ziua, aici Keystone Entertainment.

În primul rând, ne cerem sincere scuze pentru că am provocat îngrijorare și disconfort atât fanilor, cât și publicului. La începutul acestei zile, agenția a încercat să confirme toate acuzațiile apărute recent într-o postare online și s-a constatat că făptașul este Youngbin.

Prin urmare, dorim să vă informăm cu privire la statutul lui Youngbin și al trupei BLANK2Y. Agenția a decis ca Youngbin să părăsească grupul începând cu această dată, iar începând cu spectacolul programat „KROSS Vol.2” de mai târziu, BLANK2Y își va continua fără Youngbin.

Încă o dată, ne cerem scuze pentru că am adus îngrijorare fanilor și multor altora cu probleme legate de Youngbin. Agenția va continua să depună toate eforturile pentru ca BLANK2Y să vă poată arăta o evoluție.

Vă mulțumim.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s