Agenția lui Lee Byung Hun neagă acuzațiile de evaziune fiscală

Lee Byung Hun’s Agency Denies Allegations Of Tax Evasion + Provides Clarifications Regarding Audit

Agenția lui Lee Byung Hun a emis o declarație oficială cu privire la acuzațiile de evaziune fiscală aduse actorului.

Cu puțin timp în urmă, presa a raportat că Serviciul Național de Impozite a efectuat un audit fiscal special asupra lui Lee Byung Hun și a agenției sale, BH Entertainment, în luna septembrie a anului trecut și că aceștia au fost amendați cu sute de milioane de woni în impozite suplimentare. Publicația a mai susținut că Lee Byung Hun a cumpărat o clădire de zece etaje în cartierul Yangpyeong din Seul și că a vândut clădirea în 2021, obținând un profit de aproximativ zece miliarde de woni (aproximativ 7,6 milioane de dolari).

În data de 28 februarie, un reprezentant al BH Entertainment a declarat: „Actorul Lee Byung Hun nu a avut niciun incident care să îi aducă rușine în ceea ce privește taxele în ultimii 30 de ani.

În ceea ce privește acuzațiile, agenția a detaliat: „Taxele suplimentare au fost impuse din cauza diferențelor cu privire la timpul de depunere a unei garanții publicitare și la procesul de normalizare contabilă pentru bonusurile plătite tuturor angajaților cu cheltuielile personale ale actorului care au fost procesate ca fiind cheltuieli ale companiei.”

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s