MONSTA X anunță prima serie autoprodusă de tip reality „MONSTA X GO”!

A sosit ziua pe care fanii MONBEBE o așteaptă de la debutul MONSTA X!  Primul episod din show-ul de tip reality „MONSTA X GO” va fi difuzat astăzi, și este mai mult decât v-ați fi putut aștepta!

Ne-am obișnuit deja cu show-urile de tip reality în care idolii joacă tot felul de roluri și trec  prin tot felul de misiuni. De obicei, ei fac acest lucru la început de carieră, pentru a-și apropia publicul. Cu toate acestea, MONSTA X schimbă această tradiție odată cu lansarea „MONSTA X Go” în al 8 -lea an de la debut.

Și mai mult, conținutul le aparține în totalitate, iar mezinul I.M – care nu mai este la agenție cu băieții – va participa și el!

Idoli sau anti-idoli? MONSTA X vrea să ne arate că membrii sunt atât idoli perfecționiști pe scenă, dar și oameni normali (chiar anti-idoli) în afara ei.

Pregătiț-vă pentru că, tocmai când ai crezut că știți totul despre MONSTA X, băieții se întorc să vă sucească mințile din nou, dezvăluind laturi noi ale lor pe care nu le -am mai văzut niciodată. O vor face prin jocuri, surprize, întorsături neașteptate și un obiectiv cert – să facă din acest show un mare succes!

Pentru că, dacă nu ajung la un anumit număr de vizualizări, idolii trebuie să oprească imediat producția – și aceasta este o clauză pe care TOT membrii au stabilit -o!

Ne așteptăm la haos și momente hilare, dar și la momente sănătoase și emoționante care să le permită fanilor să se apropie și mai mult de idolii lor.

Trupa MONSTA X a fost întotdeauna cunoscută pentru faptul că membrii sunt ca o familie și fac o muncă în echipă extraordinară, așa că va fi interesant să vedem cum îi ajută aceste calități, dar faptul că se cunosc atât de bine, în această nouă provocare.

Nu mai este nevoie să vă spunem fanii sunt încă incredibil de încântați de această nouă aventură.

Vă veți uita la show? Primul episod va fi difuzat chiar astăzi.

 

Sursa: kpopomap

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s