Internauților le pare rău de concurentul de la „Boys Planet” care a obținut 0 voturi

QIU SHENG YANG - BOYS PLANET - Mnet

Fanii emisiunii „Boys Planet” empatizează cu un concurent care a primit zero voturi din partea publicului.

Programul de supraviețuire pentru stagiari a reușit să aducă în atenția publicului adevărate talente, pentru a-i ajuta pe tinerii care aspiră să debuteze ca idoli să strălucească. Cu toate acestea, numărul de participanți este mare și doar o parte dintre aceștia reușesc să beneficieze de atenția meritată.

Formatul emisiunii permite telespectatorilor să își voteze participanții favoriți, ceea ce îi va ajuta să avanseze în ierarhie și în final să debuteze. Qiu Sheng Yang, un stagiar din Taipei, nu a reușit să adune niciun vot din partea telespectatorilor în ultimul episod, iar internauții au căzut de acord că motivul este legat de faptul că Mnet abia a difuzat scene cu el în cadrul emisiunii.

Un fan al emisiunii a postat despre situația lui Qiu pe un blog coreean, arătându-se supărat de faptul că acesta a apărut pe ecran timp de doar 2,1 secunde în total. Atunci când a fost anunțat că a primit 0 voturi din partea publicului, reacția acestuia a fost arătată scurt. Singurul moment memorabil cu acesta ar fi o scenă în care Qiu vorbea cu mama lui la telefon, începând să plângă, însă nu a durat mai mult de două secunde.

Creatorul postării a inclus o scenă care nu a fost difuzată la televizor, în care Qiu corecta pe cineva care a încurcat kimbap cu tteokbokki.

Deși rezultatul final l-a descurajat pe Qiu, acesta a ținut să le mulțumească fanilor într-un comentariu la videoclipul de pe canalul Mnet.

Acesta a scris: „Bună! Sunt foarte fericit să pot posta acest comentariu pentru toată lumea! Burn it up!! Poate că sunt oameni care se întreabă de ce port un plasture pe ochi, asta pentru că m-am rănit în timpul antrenamentelor, așa că nu am putut să arăt potențialul meu la maximum. Ce păcat. Am vrut să vă arăt cât de mult am repetat în doar câteva minute ale acestui videoclip, însă încă am lipsuri în unele părți. Sper că v-a plăcut totuși. Sunt foarte fericit că ați putut să vedeți acest videoclip, sper să mă votați:)

Fanii au fost șocați de rezultatul lui, lăudându-l pentru personalitatea sa și frumusețe.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s