Cele mai tari momente ale primei întâlniri haotice dintre Joohoney (MONSTA X) și Miyeon ((G)I-DLE) de la „MCountdown”

Abia au început munca în echipă, dar Joohoney de la MONSTA X și Miyeon de la (G)I-DLE arată că vor fi un cuplu exploziv și haotic pentru show-ul „MCountdown„! Iată de ce credem asta.

Cu doar o lună în urmă, a fost anunțat că Joohoney de la MONSTA X i se va alătura lui Miyeon de la (G)I-DLE ca și co-prezentator la emisiunea „MCountdown”.

Fanii au fost încântați când au auzit această știre și au început să se pregătească pentru debutul de MC al lui Joohoney de la „MCountdown”. Mulți au fost, de asemenea, curioși cum se vor potrivi cei doi idoli, având în vedere personalitățile lor deschise și prietenoase.

MONBEBE și Neverland nu au trebuit să aștepte prea mult, deoarece Mnet a lansat un videoclip cu prima lor întâlnire, filmată înainte de emisiune. Conținutul video a fost tot ceea ce fanii puteau cere și mai mult. Aceștia doi au încercat să decidă asupra unei porecle de duo, dar prima lor întâlnire a fost una haotică și plină de hohote de râs de la întreaga echipă. Chiar și la o săptămână după debutul lor ca duo, există mai multe momente din videoclipurile acestea de debut care nu ne mai ies din minte!

Hai să vedem punctele-cheie ale întâlnirii epice. 

1. Noul MBTI al lui MiYeon

A început ca o conversație normală în care cei doi idoli își ghiceau unul celuilalt MBTI-ul. Când Miyeon a încercat să ghicească MBTI-ul lui Joohoney, ea a scris accidental „G” în loc de „J”, ceea ce a făcut ca întregul studio să izbucnească în râs. Joohoney a amplificat scena hilară verbalizând puternic încercarea ratată a lui Miyeon. Nu-ți face griji MiYeon, toată lumea face greșeli, nu-i așa?

2. Prințesa Miyeon

În stilul ei caracteristic, Miyeon a declarat cu nonșalanță că este într-adevăr o prințesă. Prințesa de la „MCountdown”, mai exact. Deși, probabil că acesta nu era răspunsul pe care îl aștepta Joohoney, deoarece a rămas perplex imediat după această declarație. Am rămâne și noi fără cuvinte dacă ne-am întâlni față în față cu prințesa Miyeon.

3. Joohoney cel adorabil

Spre sfârșitul videoclipului, lui Joohoney și Miyeon li s-a sugerat o poreclă inventată de unul dintre managerii lor. Celor doi le-a plăcut atât de mult încât ei au încercat să o spună în cel mai drăguț mod posibil. Joohoney a explodat de drăgălășenie cu vocea și  gesturile lui adorabile. Am apăsa play în continuu pentru a vedea reacția delicioasă a lui Joohoney.

Ce părere aveți de noul cuplu de la „MCountdown”?

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s