Primul trofeu câștigat de B.A.P a ajuns de vânzare la un magazin second-hand din Filipine!!!

Incredibil! Nu orice trofeu, ci primul trofeu câștigat de grupul B.A.P, a fost vândut la un magazin second-hand! Din fericire, a ajuns pe mâini bune! Aflați aici prețul derizoriu la care a fost cumpărat obiectul!

Pe 5 martie, un TikToker din Filipine a împărtășit un videoclip care i-a șocat pe fanii K-pop din întreaga lume. Videoclipul a arătat un trofeu intitulat „2012 Mnet Asian Music Awards—Mnet PD’s Choice”, care a fost acordat grupului B.A.P.

Peste acest videoclip, TikToker a scris: „Mama mea a cumpărat asta în 2020, când eu nu cunoșteam cu adevărat K-pop-ul. Știu despre K-pop acum și am fost șocat să aflu ce era asta”.

Apoi, el/ea a explicat că mama sa a cumpărat acest trofeu cu 200 de pesos (aproximativ 3,6 dolari) de la un magazin second-hand!!

B.A.P

Ceea ce a fost surprinzător a fost că acest trofeu nu era doar original, ci e și primul mare trofeu pe care B.A.P l-a câștigat după debutul trupei. B.A.P a atras imediat atenția fanilor K-pop după ce și-au făcut debutul în ianuarie 2012; idolii au ajuns rapid la faimă și au devenit unul dintre cele mai populare grupuri K-pop din a treia generație.

Ei au câștigat râvnitul „Mnet PD’s Choice Award” la Mnet Asian Music Awards în anul  lor de debut – premiul a fost acordat anterior unor grupuri K-pop legendare precum S.E.S., TVXQ!, FT Island și altele.

TikTokerul i-a asigurat pe fanii B.A.P că trofeul este bine păstrat și îngrijit acasă, dar fanii se întreabă cum a ajuns prețiosul premiu al grupului la un magazin second-hand din Filipine, nici măcar în Coreea.

B.A.P

Până la desființarea B.A.P în februarie 2019, grupul era sub TS Entertainment. TS Entertainment a trecut printr-o serie de procese cu artiștii lor, începând cu 2014, apoi s-a închis în iulie 2021.

Se presupune că agenția a vândut tot ce a putut din sediu, în timp ce afacerea lor se ducea de râpă, iar unul dintre lucrurile pe care le-au vândut a fost și trofeul.

În acest moment, fanii încearcă să-și facă vocea auzită pentru ca trofeul să revină la membrii B.A.P.

B.A.P

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s