Coreenii vor ca Kyoungyoon să plece din DKZ după ce găsesc dovezi că s-a născut în cultul JMS

Mulți coreeni au rămas șocați după ce un documentar numit „În Numele Domnului: O Trădare Sfântă” a fost lansat în această lună pe Netflix.

Industria kpop a primit încă un șoc când s-a confirmat că familia unui idol face parte din cultul JMS ce a fost discutat în documentarul de la Netflix. Cultul a ajuns în lumina atenției după ce Netflix a explicat adevărul despre Providence, care este mai bine cunoscut ca JMS, și crimele fondatorului Jung Myung Seok.

Cu trei zile în urmă, s-a confirmat că părinții lui Kyoungyoon din DKZ au fost parte a cultului JMS. De atunci, internauții au săpat în trecutul idolului și au găsit indicii că Kyoungyoon ar fi putut să fie și el parte din cult.

Conform celor spuse de agenția trupei DKZ, Dongyo Entertainment, Kyoungyoon nu era la curent cu faptul că părinții lui erau parte din cult și au negat că idolul a avut de-a face cu organizația. Agenția a declarat că părinții lui Kyoungyoon s-au retras din cult și au închis afacerea lor, o cafenea, care a fost cunoscută bine cu așa-zisa religie.

Însă internauții au găsit desenele din trecut ale lui Kyoungyoon, care arată un copac ce crește dintr-o piatră, care se aseamănă foarte mult cu piatra și copacul venerați de urmăritorii cultului JMS ca fiind „miracolul lui Jung Myung Seok”. Mulți fani au sărit în apărarea idolului, argumentând că el probabil a desenat copacul din piatră după ce l-a văzut în copilărie, când a vizitat locul cu părinții lui. Mulți au spus că el probabil nu știa de locație pentru că era probabil prea tânăr.

Însă internauții au făcut muncă de detectivi și au găsit mai multe dovezi că Kyoungyoon a fost el însuși parte din cultul JMS. Un internaut a găsit o poză cu idolul purtând un pulover creat în special pentru Grupul de Tineri JMS.

Internautul a explicat: „Dovada că Kyoungyoon crede în JMS. În unul din videoclipurile postate pe contul de TikTok al trupei, Kyoungyoon poartă ținuta SS Blue Bird, care a fost creată exclusiv pentru Grupul de Tineri. Nu poți primi acest pulover doar pentru că părinții fac parte din grup pentru că e pentru Grupul de Tineri JMS. Kyoungyoon a putut primi puloverul pentru că face parte din JMS.”

Acum, tot mai mulți coreeni rămân șocați și dezamăgiți de membrul DKZ și cer ca Kyoungyoon să plece din grup. Unele comentarii sunt mai jos:

  • „Mă îndoiesc că părinții au plecat din cult. Dacă a fost atât de ușor să rupi legăturile și să pleci din cult, de ce nu au plecat mai înainte?”
  • „Wow, am rămas fără cuvinte.”
  • „El trebuie să plece din grup ca grupul să fie salvat.”
  • „Îmi dă fiori gândindu-mă că fanii probabil și-au dorit să poarte acel pulover și au căutat brandul.”
  • „Dang, el chiar nu a așteptat să ofere indicii că e parte din acel cult”
  • „Ce nebunie”
  • „Deci e adevărat că el a fost parte din JMS”
  • „Deci el era subtil, arătând că el era parte din cult în tot acest timp, chiar și cu desenele.”

Dar voi ce credeți?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s