Noh Jung Ui și Lee Chae Min, în discuții pentru a juca într-o nouă k-dramă cu adolescenți

Noh Jung Ui And Lee Chae Min In Talks To Star In New High-Teen Drama

Noh Jung Ui și Lee Chae Min ar putea juca împreună!

În data de 8 martie, Sports Chosun a raportat că actorii vor interpreta rolurile principale din noul serial cu adolescenți marca Netflix, “Hierarchy” (traducere literală).

Ca răspuns la aceste reportaje, o sursă din cadrul agenției lui Noh Jung Ui, Namoo Actors, a dezvăluit – „Actrița a primit o ofertă de la producătorii dramei ‘Hierarchy’. Acesta este unul dintre proiectele pe care Noh Jung Ui le revizuiește.” Un reprezentat al companiei lui Lee Chae Min, GOLD MEDALIST, a dat o declarație asemănătoare – „Lee Chae Min se gândește pozitiv la oferta de a apărea în ‘Hierarchy’.”

“Hierarchy” are în vedere pasiunea și drama adolescentină plină de iubire și gelozie, transmise prin poveștile ale unor elevi de liceu care studiază la o instituție unde doar elita are acces.

Noj Jung Ui este în discuții pentru a juca rolul lui Jung Jae Yi, fata cea mare a președintelui Grupului J, care este regina Liceului Jooshin. Deși pare că este o fire plină de blândețe, aceasta are o carismă aparte.

Lee Chae Min este în discuții pentru a interpreta rolul lui Kang Ha, un elev bursier. Acesta este naiv și are o personalitate ca a unui căteluș. Chiar dacă pare pozitiv, degajat, vesel, Kang Ha este determinat și puternic.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s