Membrii EXO se adună și reacționează la „Rover”, noua piesă solo a lui Kai

Watch: EXO Gathers As A Group To React To Kai’s New “Rover” MV

Trupa EXO s-a adunat pentru a reacționa la noul videoclip muzical al lui Kai!

Pe 14 martie, artistul a postat un clip special cu colegii săi de trupă, unde aceștia dezvăluie ce părere au despre „Rover”. Videoclipul începe cu Kai ce împărtășește că are emoții, deoarece se uită împreună cu membrii EXO la videoclip. Râzând, a spus – „Mă simt de parcă sunt notat.

Cu toate acestea, colegii lui de trupă nu au avut nimic de spus, decât să-l laude și complimenteze, fiind uimiți de videoclip și cum a ieșit totul. D.O. a zis că melodia chiar e foarte bună, iar Chanyeol a glumit – „Jongin (numele real al lui Kai), să facem piesa ‘Rover’ cântec EXO. Hai cu melodia asta pentru revenirea noastră. Nu, de fapt doar Kai poate să o scoată la capăt cu acest concept.”

Xiumin a făcut o comparație între toate lansările muzicale solo ale lui Kai, remarcând, „Al treilea album solo are un vibe mai energic decât primele două albume. E chic și energic în același timp. Datorită acestui motiv, simt că dezvăluie o nouă latură a lui Kai.

Videoclipul se încheie cu Suho, care le cere fanilor – „Vă rog să oferiți multă iubite celui de-al treilea mini album al lui Kai, iar noi, ca membri EXO, mereu îl vom susține și fi alături de acesta. Hai, ‘Rover’!”

Fanii au fost foarte încântați când i-au văzut pe toți membrii EXO din nou împreună după mult timp și au împărtășit fericirea lor în comentarii – „Mulțumesc Kai pentru că i-ai adus pe membri EXO împreună și mulțumesc EXO pentru că îl sustineți pe Kai. Vă iubim”, „Îmi place cum fiecare a vorbit despre aspecte diferite – vibe-ul transmis, energia, lungimea cântecului. Împreună au acoperit totul! Foarte bine Kai, le mulțumesc membrilor EXO pentru că mereu se susțin” și „Văzându-i pe toți 8 împreună mă face să plâng. WE ARE ONE!”

Sursa: (1) (2)

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s