Minhyuk din MONSTA X scrie o scrisoare fanilor, anunțând data înrolării sale

MONSTA X’s Minhyuk Pens Heartfelt Letter To Fans Announcing Military Enlistment Date

Artistul se pregătește de înrolarea în cadrul serviciului militar!

În data de 13 martie, Minhyuk din MONSTA X a accesat contul grupului de pe o comunitate online, pentru a posta o scrisoare scrisă de mână, pe care a dedicat-o fanilor. Idolul a scris:

Bună. Sunt Minhyuk!

Simt că fanii Monbebe (fandom) au intrat pe această postare având gânduri triste după ce au citit introducerea scrisorii, așa că îmi cer scuze. Începând cu data de 4 aprilie, din cauza datoriei naționale pe care trebuie să o îndeplinesc, nu voi putea lua legătura cu voi o perioadă de timp.

Trebuie să intru pe acest fan cafe pentru a posta mesaje, fotografii, să vă anunț când îmi termin antrenamentul, să fac live-uri, să fac lucrurile care vă plac cel mai mult, dar nu voi putea face aceste lucruri. Din cauza acestui lucru, mi se frânge inima. Lăsând asta deoparte, vreau să merg acolo cu inima fericită!

Voi folosi perioada următoare pentru a deveni un Minhyuk mai puternic și mai cool. Sunt deja încântat să primesc dragostea constantă a lui Monbebe, haha! De asemenea, nu voi pleca foarte departe, așa că nu sunt prea trist. Cred că veți fi triști, dar sper să nu! Vă mulțumesc că îmi oferiți mereu dragoste și sprijin, deși sunt doar o persoană obișnuită. Simt că nu pot să-l răsplătesc bine, indiferent de ceea ce fac, așa că îmi pare rău.

În timpul care urmează, voi fi sănătos fizic și mental, pentru a putea deveni mai cool. Monbebe, vă iubesc atât de mult. Haideți să ne întâlnim la anul având zâmbete pe chip! Mă voi întoarce curând!!

Minhyuk.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s