V din BTS vorbește despre experiența sa cu „Jinny’s Kitchen”, proiecte personale și altele

BTS’s V Dishes On His Experience Filming “Jinny’s Kitchen,” Working On Personal Music Projects, And More

Idolul este imaginea revistei Elle Korea pentru luna aprilie!

În data de 16 martie, revista coreeană a lansat un set de fotografii pentru pictorialul din luna aprilie, imaginea fiind chiar V din BTS, care a pozat într-o manieră elegantă și ușor jucăușă.

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, persoana care s-a ocupat de interviu a adus în discuție recenta apariție a lui V în cadrul emisiunii de divertisment „Jinny’s Kitchen”. Legat de experiența sa, idolul a remarcat: „A fi în acea emisiune de divertisment este puțin diferit în comparație cu a ocupa doar postura de telespectator. De data aceasta, am luat decizia de a merge, deoarece știam că voi filma alături de prietenii mei apropiați, care mi-au spus că este distractiv să iei parte la emisiune ca aceasta.”

Când a fost întrebat dacă a descoperit ceva nou în legătură cu el după participarea în program, V a spus: „Am realizat că îmi mișc mâinile rapid. Mișcările mele sunt în general lente, dar mâinile mele au lucrat foarte repede, mai ales când am spălat vase!”

În ceea ce privește domeniul muzicii, la care muncește constant, V a împărtășit: „Se pare că dorințele mele îmi dau motivația de a continua să lucrez la muzică. Este foarte greu pentru mine să produc o melodie de care să fiu mulțumit. Uneori renunț chiar în mijlocul procesului din diverse motive, dar încerc iar.”

Referitor la procesul maturizării sale, idolul a spus: „Am reușit să mă dezvolt mult citind mesajele de la fanii ARMY, în care își spun poveștile vieții lor. Mesajele lor zilnice, în care îmi spun ceea ce îi fac fericiți sau ce au făcut într-o zi oarecare îmi dau putere și motivație.”

sursa: soompi

Publicitate

2 gânduri despre „V din BTS vorbește despre experiența sa cu „Jinny’s Kitchen”, proiecte personale și altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s