6 idoli din generația a patra care sunt cunoscuți pentru firea lor introvertită

6 Fourth-Gen K-pop Idols Who Are Introverted | KpopStarz

Să aflăm care sunt aceștia!

Industria k-pop presupune în general multă interacțiune socială, fie fizică sau pe cameră, fapt ce poate fi extenuant pentru idolii introvertiți. Totuși, dragostea pentru fani și muzică întrece toate limitele. Mulți se întreabă care idolii celei de-a patra generații care sunt introvertiți.

  1. Sullyoon din trupa NMIXX

NMIXX Sullyoon

Sullyoon din trupa NMIXX este singura membră introvertită din trupă. În timp ce colegele sale sunt extrovertite, ea iese în evidență prin firea sa rezervată.

  1. Haerin din trupa NewJeans

NewJeans Haerin

Haerin din trupa NewJeans este într-adevăr considerată o introvertită în grup. În timp ce strălucește pe scenă cu mișcările sale energice, personalitatea sa tinde spre spectrul introvertit, pentru că de cele mai multe ori, ea este considerată cea liniștită.

  1. Soojin, fosta membră a trupei (G)I-DLE

Soojin

Fosta membră a trupei (G)I-DLE, Soojin le captează atenția tuturor cu prezența sa scenică, talentul și trăsăturile sale perfecte. Deși pe scenă este o artistă feroce, Soojin este în general timidă, fapt demonstrat în transmisiuni live și emisiuni.

  1. Soobin din trupa TXT

TXT Soobin

Soobin din TXT are o energie introvertită, în ciuda prezenței sale scenice și a poziției de lider în trupă. În câteva situații, cei patru membri extrovertiți ai trupei sunt prezentați într-o ipostază haotică din timpul ședințelor foto, în timp ce Soobin se diferențiază prin natura sa relaxată.

  1. Chaewon din trupa LE SSERAFIM

LE SSERAFIM Chaewon

Când Kim Chaewon făcea parte din trupa IZ*ONE, aceasta și-a scos în evidență foarte bine latura sa rezervată, trăsătură ce se potrivea cu conceptul trupei. De-a lungul timpului, Chaewon s-a dovedit a fi ISTP, conform testului MBTI. Delicată, dar încăpățânată, Chaewon este liderul trupei LE SSERAFIM.

  1. Jeongwoo din trupa TREASURE

TREASURE Jeongwoo

Jeongwoo s-a dovedit a fi ISFP după testul MBTI. Totuși este destul de greu de anticipat, ținând cont de spectacolele live ale trupei.

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s