Jimin din BTS vorbește despre sine, trupă și altele

Jimin Dishes On The “Promise” He Made To Himself, Believing In The Message Behind BTS’s Music, And More

Idolul a participat la un pictorial realizat de revista Vogue Korea!

În data de 15 martie, Jimin din BTS a fost invitat să participe la pictorial, pentru a sărbători revenirea sa solo cu albumul „FACE”. În calitate de ambasador al brandului Tiffany & Co, idolul a dezvăluit că s-a simțit atras de colecția Tiffany T, pe care a ales-o pentru ședința foto.

Mai apoi, acesta a luat parte la un interviu, unde a împărtășit gânduri cu privire la recentul său album. Jimin a spus: „Este un album autobiografic, însă sper că toți aceia care vor asculta melodiile incluse se vor simți mângâiați de ele și vor empatiza cu povestea lor. În ceea ce privește albumul solo al lui RM, pe care l-a lansat la finalului anului trecut, el a spus că piesele incluse te făceau să te simți ca pe o bicicletă. După ce asculți acel album, apoi decizi să te duci la o cafenea și să te bucuri, iar după aceea vei asculta melodiile din albumul meu, sunt sigur că vei avea o zi reușită.”

Mai apoi, artistul a adus în discuție colaborarea sa recentă alături de Taeyang din Big Bang, când au lansat piesa „VIBE”. Jimin a spus: „În timp ce filmam pentru videoclipul melodiei „VIBE”, l-am văzut de aproape pe Taeyang, artistul pe care l-am admirat de când eram tânăr, și a fost mult mai cool decât mi-aș fi imaginat. Am vrut să devin o persoană identică. A fost o oportunitate de a privi în trecutul meu, exact când munceam la noul album solo. Vă întrebați dacă am cerut sfaturi? M-a abținut, deoarece voiam să asculte totul după ce a fost finalizat.”

Mai apoi, a adăugat: „Membrii trupei, personalul și fanii care mă fac să strălucesc sunt mereu alături de mine. Astfel că, mă gândesc că sunt un om cu adevărat fericit. Acest lucru îmi dă putere. Simt că eman o energie incredibilă atunci când port responsabilitatea de membru BTS, atunci când sunt fericit alături de membrii trupei și când simt recunoștința, împreună cu dragostea neschimbătoare a fanilor.”

De asemenea, Jimin a dezvăluit faptul că prima piesă compusă de el, „Promise”, este însăși o promisiune pe care a înfăptuit-o artistul, pentru a nu uita dragostea și sprijinul pe care îl primește din partea oamenilor prețioși din viața sa.

sursa: soompi

Publicitate

Un gând despre „Jimin din BTS vorbește despre sine, trupă și altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s