Lia din ITZY discută despre identitatea trupei, primul turneu mondial și altele

Lia Shares Thoughts On ITZY’s Identity, Wrapping Up 1st World Tour, And More

Artista a fost invitată să ia parte la un pictorial realizat de revista Elle Korea!

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto individuale, Lia din ITZY a discutat despre faptul că se apropie primul turneu mondial al grupului, „CHECKMATE”, care se va încheia în aprilie, la Bangkok.

Reflectând asupra celor șapte luni de activitate pentru turneu, Lia a spus: „La început mi s-a părut foarte ciudat gândul de a mă plimba în locuri diferite și atât de mari. Cu toate acestea, cu siguranță am ajuns să mă bucur să interacționez cu fanii de pretutindeni.”

Mai apoi, a adăugat: „De-a lungul turneului, am mâncat multe feluri de mâncare delicioase din diferite orașe, gândindu-mă că trebuie să o încerc pe fiecare, chiar dacă nu îmi era foame.”

Vorbind despre identitatea trupei ITZY, Lia a împărtășit: „Încercăm să răspândim energie sănătoasă și pozitivă, fie când ne aflăm pe scenă, fie în viața noastră de zi cu zi. Îmi place atmosfera care se simte când toate cinci suntem împreună. Chiar dacă par lucruri mici, sunt foarte semnificative pentru noi.”

Cea mai recentă piesă a trupei ITZY, „Cheshire”, transmite mesajul de a te încrede în sentimentele cuiva, deoarece nu există răspunsuri concrete în mijlocul atâtor întrebări și griji. La fel ca în versurile melodiei, Lia a fost întrebată dacă ea trăiește momentul, iar aceasta a spus: „Cred că trăiesc sârguincios. Chiar dacă sunt fericită sau trec printr-o perioadă dificilă, cred că felul în care simt aceste emoții profunde este dovada clară că am puterea de a merge înainte sinceră din toată inima.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s