Seo Dong Sung din N.Flying anunță data înrolării în armată

N.Flying’s Seo Dong Sung Announces Military Enlistment Date

Agenția lui Seo Dong Sung anunță data înrolării sale într-o declarație oficială!

În data de 24 martie, FNC Entertainment a dezvăluit că membrul N.Flying se va înrola în armată în data de 8 mai. Mai jos, puteți citit declarația agenției:

Bună ziua, suntem FNC Entertainment.

Dorim să că transmitem informații cu privire la înrolarea în armată a lui Seo Dong Sung din N.Flying.

Seo Dong Sung își va îndeplini datoria față de patrie și se va înrola în armată pe 8 mai. Nu va avea loc niciun eveniment oficial în ziua înrolării, pentru a minimiza aglomerația la fața locului. Având în vedere că mai mulți militari se vor aduna în acel loc pentru înrolare, vă rugăm să vă abțineți de la vizite, întrucât vizitele fanilor sunt interzise.

Întotdeauna suntem recunoscători pentru dragostea pe care fanii i-o trimit lui Seo Dong Sung din N.Flying și vă cerem sprijinul până în ziua în care își va încheia serviciul militar în siguranță și se va întoarce sănătos.

În ceea ce privește înrolarea membrului Kim Jae Hyun, vă vom informa printr-un anunț separat atunci când va fi stabilită data înrolării sale militare.

Vă mulțumim.

Kim Jae Hyun și Seo Dong Sung sunt ultimii membri ai trupei N.Flying care se vor înrola în armată. Pe 16 februarie, FNC Entertainment a anunțat că cei doi se vor înrola împreună în speranța de a minimiza pauza trupei.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s