Beomgyu și Taehyun din TXT vorbesc despre ipostaza de a fi umil, filme și altele

TXT’s Beomgyu And Taehyun On The Importance Of Humility, The Movies That Make Them Nostalgic, And More

Cei doi colegi de trupă au participat împreună la un pictorial realizat de revista Elle Korea!

Beomgyu și Taehyun din TXT au pozat pentru pictorial, fiind înconjurați de o atmosferă inspirată din anii ’90. În cadrul interviului care a urmat mai apoi, cei doi au fost întrebați de filmele care le stârnesc sentimentul de nostalgie.

Beomgyu a răspuns: „Eu aleg filmele „Mamma Mia” și „Top Gun”. Încă de când am fost mai mic, mi-au plăcut atât filmele, cât și coloana sonoră a fiecăruia.” Taehyun a spus: Filmele care îmi vin în minte sunt cele care au fost redate pe canalele de televiziune, pe care le urmăream împreună cu familia mea. Acelea sunt filme precum: „Shawshank Redemption” sau „Home Alone”.

Beomgyu și Taehyun au fost uneori numiți „duoul Blue Orangeade” pentru că au o chimie grozavă, în ciuda personalităților lor aparent opuse. Când au fost întrebați despre această poreclă, Taehyun a spus că el nu simte o diferență între cei doi. A explicat: „Fiecare dintre membrii TXT este diferit față de celălalt. Cred că este o poreclă care s-ar potrivi oricărei combinații de membri din TXT.”

Beomgyu a fost de acord râzând: „La început, eram atât de diferiți încât a durat timp să ne adaptăm unul la celălalt, dar acum ne asociem foarte bine în combinația de portocaliu și albastru.”

Subliniind dorința lui de a rămâne cât mai umil posibil, Beomgyu a remarcat: Cred că acesta este doar începutul. Intenționez să devin și mai umil. Cred că asta mă va motiva să vreau să mă înalț și mai mult.” Între timp, Taehyun a comentat: „Vreau să simt un sentiment de responsabilitate pentru faptul că aș putea să pot influența mai mulți oameni decât credeam.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s