Lee Do Hyun plânge pe scenă + roagă lumea să se poarte frumos cu fratele lui care are o dizabilitate

"Please Be Kind to Him" Lee Do Hyun Gets Chocked Up Mentioning His brother with Disability

Starul „The Glory” Lee Do Hyun a fost emoționat când a vorbit despre familia sa, în special despre fratele său, care are o tulburare mentală.

Pe 22 martie, emisiunea de televiziune „You Quiz on the Block” de la tvN a urmărit puțin traseul lui Lee Do Hyun care a condus la succesul actual, devenind cel mai căutat actor masculin după ce a jucat în „The Glory”, serialul de succes de la Netflix.

Lee Do Hyun a vorbit despre momentul în care a susținut discursul de acceptare a Premiului pentru excelență în actorie la 2021 KBS Drama Awards pentru performanța sa remarcabilă din „Youth of May”:  „Fratele meu… Are un pic probleme. Mă simt întotdeauna emoționat atunci când mă gândesc la el.”, a spus el vizibil emoționat.

Acest discurs a mișcat inimile multor spectatori și a atras multă atenție. Mai târziu, într-un interviu acordat unei reviste de modă, Lee Do Hyun a dezvăluit dizabilitatea intelectuală a fratelui său: „Lucrează într-o piață și se pare că mai există oameni care  hărțuiesc și își bat joc de o persoană cu dizabilități”.

Gazdelor de la „You Quiz on the Block”, Yoo Jae Suk și  Jo Se Ho, Lee Do Hyun le-a explicat că gândul la fratele său tinde să-l emoționeze, motivând: „Nu am fost un prieten bun cu el. Părinții noștri au grijă de el de cele mai multe ori, deoarece nu are prieteni. Ar fi trebuit să fiu acolo pentru el, dar nu am fost, utilizând actoria drept scuză. Plănuiesc să petrec mai mult timp cu el după ce voi termina de filmat serialul în care joc în prezent”, a mărturisit  Lee Do Hyun.

Actorul și-a prezentat fratele drept „un suflet nevinovat”, adăugând: „Pur și simplu nu poate să mintă. Să fiu cu el mă face să mă simt ca și cum puritatea lui alunga răul din mine. Rămân fără minciuni, cu nimic altceva decât adevărul.” 

El a continuat: „Este un copil drăguț, destul de încăpățânat, iubește să mănânce, nu poate minți. Dacă se întâmplă să-l întâlniți, vă rog să fiți amabili cu el. Încercați să înțelegeți cu inima deschisă.” Regămintea lui Lee Do Hyun pentru fratele său a rezonat cu inimile multor telespectatori.

Când Yoo Jae Suk i-a spus: „Pariez că este încântat să te vadă că te descurci atât de bine în cariera ta.” Lee Do Hyun a adăugat jucăuș: „Da, dar nu am reușit să dețin imaginea de pe ecranul de pornire a telefonului său. Este o imagine a unui grup de fete K-pop. Mă doare asta.”, făcându-i pe toți cei din studio să râdă.

Lee Do Hyun

Vorbind mai multe despre familia sa, Lee Do Hyun a dezvăluit că se simte rău pentru suferința mamei sale: „Mama avea trei slujbe. Obișnuia să iasă la 1 dimineața să distribuie ziare, să se întoarcă acasă la 8 dimineața doar pentru a se aranja ca să meargă lucreze într-un restaurant,  dormea o oră și apoi ieșea la babysitting. A muncit mult. Mie încă imi pare rau pentru asta.”

Vedeta din „The Glory” a confirmat că a cumpărat o casă pentru familia lor anul trecut, punând un zâmbet larg pe chipul mamei sale: „Au fost lacrimi și un zâmbet, cel mai strălucitor zâmbet pe care mi-l arătase vreodată.”, a reflectat cu bucurie actorul.

Lee Do Hyun și-a încheiat povestea cu visele și obiectivele sale. El a spus că este pregătit să-i facă pe toți ceilalți membri ai familiei sale să nu mai lucreze: „Acum îmi pot permite să susțin traiul familiei mele. Ne-am mutat și ne-am plătit toate datoriile. Dar totuși, părinții mei nu vor să renunțe la muncă.” a spus el mândru, dar și îngrijorat pentru părinții săi.  „Am reușit să-mi trăiesc viața pe cheltuiala părinților mei. Ei nu s-au bucurat de a lor, susținându-mă. Acum, să-i fac să-și trăiască pe deplin viața a devenit scopul meu.”

Lee Do Hyun

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s