Sehun e furios și le scrie fanilor: „Pozează de ani de zile drept iubita mea”

"She's Been Posing as My Girlfriend for Ages" EXO SEHUN Addresses His Rumors for the Second Time

Sehun din EXO intervine personal în cazul zvonurilor cu privilre la o presupusă relație.

Ieri, au început să circule zvonuri pe internet despre Sehun, care spuneau că idolul are o „iubită” care în prezent este însărcinată.

Această informație s-a bazat în principal pe un cont de rețea socială deținut de o fată, care a actualizat frecvent fotografii care păreau ca și cum ar fi „iubita” lui Sehun.

La scurt timp după ce zvonurile s-au răspândit online, agenția SM Entertainment a clarificat că acestea sunt „complet false”.

Câteva ore mai târziu, idolul a scris  un mesaj fanilor săi: „Nu puteam fi mai furios decât sunt acum, pentru că m-am trezit brusc în această scenă, fără să fi făcut nimic. Dar asta e ce vreau să vă spun. Nici măcar să nu înțelegeți greșit nimic despre toată această situație”.

SEHUN

Apoi, pe 28 martie, Sehun a încercat din nou să clarifice neînțelegerile despre zvonurile devenite virale. El a scris pe contul său de Instagram:  „Recent, au fost scrise online câteva postări ridicole despre mine. Era cu siguranță ceva de îndreptat, așa că am decis să iau măsuri legale”.

El a reluat: „Dacă sunteți fanii mei, cu siguranță o cunoașteți pe această fată. De ani de zile se preface că este iubita mea, încărcând postări pe rețelele de socializare de parcă am fi într-o relație unul cu celălalt. Am auzit de ea, dar habar n-aveam cine este. Nu credeam că este mare lucru până acum, dar nici nu mă așteptam să se întâmple așa ceva vreodată. Vă asigur. că toate pozele și postările online nu sunt despre mine.”

SEHUN

Fanii au fost surprinși să vadă răspunsul lui Sehun, care în trecut nu a reacționat niciodată în acest fel atunci când au apărut diferite zvonuri despre el lui, reacția lui arătând cât de supărat a fost de această dată.

 

 

Sursa: sbsn star

Publicitate

3 gânduri despre „Sehun e furios și le scrie fanilor: „Pozează de ani de zile drept iubita mea”

 1. Bia

  Sunt foarte furioasă pe respectiva! E chiar atât de disperată? Până acum ignoram, dar el e biasul meu și a început să îmi pară rău pentru el! Pe bune să SM ar trebui să aibe mai multă grijă de artiștii săi. Prima dată începe așa, dar lucrurile nu ar putea deveni și mai grave?

  Apreciază

  Răspunde
 2. Anda Kim

  Lumea e așa cruda în ziua de azi,iar când vine vorba de făcut rău nu se putea vorba.Iar cât despre Sehun,ce sa zic.Și pe mine m-a uimit acest zvon care de la o poștă era clar că era totul o minciună.Lucru care m-a enervat enorm,are și de ce să reacționeze așa și faptul că și-a exprimat furia mă bucură,că știe lumea că unele știri nefondate nu își au rostul în ecuație și trebuie luate măsuri în legătura cu asta.Un alt lucru ar fi ,de ce când vine vorba de viața idolilor fanii, gen se împung unii pe alții și aruncă imediat cu hateA?Fuck e viața lor!Au dreptul și ei la fericire,nu le putem controla viața,impunându-le cu cine sau nu să fie,sau ce să facă,că până la urmă toți suntem oameni.Am observat că în unele cazuri în toți acești ani,o persoana dacă ajunge în prag de faima (ex:Actor/idol care a devenit destul de cunoscut printr-o kdrama sau revenirea sa, a fost foarte bună pe placul tuturor ,la un moment dat… boom apare și scandalul că a făcut nu știu ce,ori că e un agresor,că consumă cutare,că a avut o iubită care a obligat-o să.avortrze fel și fel de drame)Doamne ferește în ce lume trăim și la judecat suntem primii indiferent că am ști sau nu adevărul.Eu personal aștept că Sehun să aibe o iubită,pănă la urmă are o vârstă nu.Pe lângă că e bias-ul suprem de ani buni și îl ador nespus îi doresc numai bine la fel și celorlalți membrii din Exo.Indiferent de situație ca fani ar trebui să-i susținem ,să le luăm apărarea și accept alegerile pe care ei le fac.Nu așa,mă doare că unele persoane nici bine deja i-au întors spatele din pricina acestei știri proștesți din vina individei ăleia obsedate.
  Sper ca cei care au răspândit asta să plătească!
  We Are one Exo-Ls!!!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: [CCC] Sehun din EXO este furios și vorbește despre presupusa iubită însărcinată | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s