YG Ent. despre zvonurile întâlnirii BLACKPINK + Lady Gaga pentru un dineu oferit de Președintele SUA, Joe Biden

BLACKPINK și Lady Gaga vor cânta live împreună la un dineu oficial în onoarea Președintelui  Coreei de Sud, în SUA? Iată răspunsul agenției YG Entertainment.

Se pare că BLACKPINK va cânta, împreună cu Lady Gaga, la o cină de stat găzduită de președintele Joe Biden și de soția sa în timpul vizitei președintelui sud-coreean Yoon Suk Yeol în S.U.A.

Agenția YG Entertainment a declarat pentru The Daily Sports pe 28 martie că trupa BLACKPINK a fost invitată să cânte la cina de stat și că în prezent ia în considerare această invitație.

La începutul zilei, s-a raportat că președintele Yoon Suk Yeol și soția sa Kim Gun Hee, care efectuează prima vizită în SUA la acest nivel în ultimii 12 ani, vor participa la o cină de stat găzduită de președintele Joe Biden și soția sa, Jill Biden. Potrivit raportului, BLACKPINK și starul pop global Lady Gaga se coordonează pentru a cânta împreună cu tema „Sărbătorirea a celei de-a 70-a aniversări a relațiilor dintre Coreea și SUA” la cina de stat.

BLACKPINK a lucrat împreună cu Lady Gaga la piesa „Sour Candy” care a fost lansată în iunie 2020, astfel încât anticiparea  este în creștere pentru această presupusă nouă etapă de colaborare.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s