Există posibilitatea ca fromis_9 să se destrame?

Jang Gyuri Reveals Real Reason She Left fromis_9, Squashing Discord Rumor

Fanii sunt îngrijorați că trupa fromis_9 s-ar putea destrăma în urma anulării concertului și a revevenirii din luna martie!

Deși compania nu a anunțat exact motivul pentru care concertul din străinătate al trupei fromis_9 a fost anulat, exceptând faptul că programul a fost modificat, fanii și internauții au devenit din ce în ce mai îngrijorați pentru viitorul trupei. Această concluzie a fost trasă și din cauza plecării lui Gyuri din fromis_9.

În ciuda pauzei lungi a trupei, fanii au fost împăcați să audă că aceasta va reveni la mijlocul lunii martie. Din păcate mult așteptata lansare nu a fost dezvăluită. Între timp fanii au primit altă veste rea, anularea concertului.

În luna februarie, reprezentanții oficiali ai companiei au confirmat că echipa a terminat deja filmările pentru videoclipul muzical în Coreea – „Durata filmărilor a fost de două săptămâni. Erau încrezătoare în conținutul videoclipului.” Fanii speră că acestea sunt doar niște teorii și că cele întâmplate nu au legătură cu destrămarea trupei.

7 Fourth-Gen Girl Groups With the Most Music Show Wins

YG Entertainment Releases Statement Concerning AKMU Chanhyuk & fromis_9 Saerom Dating Rumors

Sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s