Jung Sung Il vorbește despre „The Glory”, iubirea sa pentru actorie și altele

Jung Sung Il On How His Life Has Changed Since Starring In “The Glory,” His Love Of Acting, And More

Actorul a participat la un pictorial realizat de revista Dazed Korea!

Drama coreeană „The Glory” de pe Netflix spune povestea unei femei, care a fost victima violenței școlare. Aceasta își dorește să se răzbune, urmând să preia postul de profesoară la fosta școală în care a studiat. Song Hye Kyo joacă rolul protagonistei Moon Dong Eun.

Recent, actorul Jung Sung Il, care a interpretat rolul lui Ha Do Yeong, soțul femeii care a hărțuit-o pe Moon Dong Eun, a participat la un pictorial realizat de revista Dazed Korea. După realizarea ședinței foto, acesta a discutat despre modul încare viața sa s-a schimbat, după ce a jucat în dramă. Acesta a spus: „Deși acum am mai mult de lucru, am primit multe oferte și scenarii în comparație cu cele pe care le primeam înainte de a juca în dramă. Ca actor, acest lucru este unul semnificativ, deoarece opțiunile mele sunt diverse acum.”

Mai apoi, actorul a dezvbătut lucrurile pe care se concentrează când ia în vedere preluarea unui rol. El a spus: „Standardul meu cel mai ridicat este reprezentat de scenariu în sine. Rolul este important, dar atunci când scenariul este unul distractiv, mă simt atras de el. În ceea ce privește personajele, unele au personalități similare. Cu toate acestea, ele trec prin situații diferite și, în funcție de interpretare, pot avea direcții diferite de urmat.”

În ciuda tendinței lui Jung Sung Il de a compara scenariul cu personajele, persoana care s-a ocupat de interviu a punctat faptul că Ha Do Yeong a avut un impact mare asupra telespectatorilor, făcând rolul puțin mai special. Legat de acest aspect, artistul a spus: „Este adevărat, dar rolul pe care îl are acest personaj în poveste este unul special. Există personaje care au roluri concrete în seriale, ale căror poveste vine natural, deși se află în ipostaze importante. Îmi plac aceste personaje, care au o viziune clară.”

Pe lângă drame coreene, actorul a spus că iubește și musicalurile. A comentat: „Când mă aflu pe scenă, simt că studiez ceva. Totul se simte ca fiind astfel. Dacă interpretez roluri fără odihnă, voi acumula mai multă experiență și vor dobândi bunuri prețioase.”

Etalându-și dragostea pentru actorie, actorul a explicat: „Faptul că este dificil face totul să fie mai distractiv. Acest lucru mă face să vreau să știu mai mult. La treizeci de ani, am avut o perioadă în care am crezut în mod eronat că mă că totul este bine, pentru că oamenii din jurul meu spuneau mereu că mă descurc. Pe atunci, aveam mari dificultăți în ceea ce privește o interpretare din acea vreme. După ce am fost certat, mi-am dat seama ce gânduri impertinente am avut. M-am îndrăgostit din nou de actorie, deoarece mi-am dat seama că e o meserie fără sfârșit.”

În cele din urmă, Jung Sung Il a fost întrebat ce îl face fericit în aceste zile. El a răspuns: „În aceste zile, totul este despre fericire. Într-o zi, fiul meu în vârstă de șapte ani a venit acasă de la grădiniță și m-a întrebat ce este un autograf, pentru că profesorii lui l-au cerut pe al meu.M-am simțit fericit că aș putea face ceva pentru fiul meu, care nici măcar nu știa ce e un autograf. Să-mi văd familia fericită este cea mai mare fericirepe care o pot avea.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s