Taemin din SHINee scrie o scrisoare emoționantă după ce e eliberat din armată

SHINee’s Taemin Shares Heartfelt Letter To Fans After Being Discharged From Mandatory Service

Idolul le-a scris un mesaj emoționant fanilor!

În data de 4 aprilie, Taemin din SHINee a fost eliberat din cadrul serviciului militar obligatoriu. În aceeași zi, acesta a postat o scrisoare scrisă de mână, pentru a-și exprima recunoștința și sentimentele legatede experiența sa în armată. Acesta a scris:

„Bună, sunt Taemin.

A fost o perioadă care poate fi considerată atât lungă, cât și scurtă. Chiar dacă pare că a fost un moment valoros pentru mine, acela de a reflecta asupra persoanei care am fost înainte, am realizat că am fost recunoscător și fericit pentru acel timp din trecut.

Mi-ați lipsit atât de mult încât nici măcar aceste cuvinte nu mi se par suficiente. Cred că toți aceia care au crezut în mine și m-au așteptat simt același lucru. Este destul de amuzant faptul că această mentalitate îmi oferă putere și este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care am devenit mai matur.

Vă mulțumesc mult că ați făcut din mine o persoană specială. Vă voi răsplăti pe toți, având inima recunoscătoare pentru tot restul vieții mele, și voi merge înainte având simțul responsabilității! Voi fi mereu o parte din fericirea voastră!! Toate cele bune în continuare.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s