Wendy din Red Velvet surprinde fanii cu abdomenul său

Венди из Red Velvet поразила нетизенов своим рельефным прессом 

Wendy din Red Velvet are un corp de invidiat, iar aceasta o demonstrează cele mai recente poze apărute cu ea pe internet.

După cum probabil știți deja, grupul de la agenția SM Entertaiment a ținut 2 concerte la Seul, unde a bucurat fanii cu abilitățile vocale ale fetelor, dar și cu prestații impresionante. Potrivit informațiilor, Wendy este membra care a reușit să surprindă cel mai mult publicul și asta datorită abdomenului său foarte frumos sculptat.

Fanii Red Velvet nu au ratat ocazia de a-și exprima surprinderea și aprecierea cu privire la pătrățelele lui Wendy: „O invidiez atât de mult … de asemenea, fac sport, dar este destul de greu să obții un asemenea abdomen”, „Are o față de copil, dar un corp atât de frumos și musculos”, „Se pare că a antrenat și mușchii mâinilor”, „Este atât de cool…”, „O personalitate atât de cool”, „Se pare că nu are deloc grăsime”, „Are chipul unei zâne, dar trupul unui războinic”, „Se pare că este foarte strictă cu dieta ei” și multe altele.

Венди из Red Velvet поразила нетизенов своим рельефным прессом Венди из Red Velvet поразила нетизенов своим рельефным прессом Венди из Red Velvet поразила нетизенов своим рельефным прессом Венди из Red Velvet поразила нетизенов своим рельефным прессом 

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s