[CCC] BamBam din GOT7 este acuzat de pedofilie

GOT7 BamBam Names THIS 4th-Generation Idol As His Ideal Type | KpopStarz

Idolul este acuzat de pedofilie după o remarcă făcută.

Recent, BamBam din GOT7 a postat un episod special pe YouTube pentru „Bam House”, unde a invitat-o pe Poongja pentru a purta o conversație și pentru a bea împreună.

Una dintre întrebările pe care aceasta le-a adresat a fost: „Care este tipul tău ideal?”, iar BamBam a numit-o pe Taeyeon din Girl’s Generation, menționând faptul că este fanul ei încă din 2010. Pe lângă numele ei, idolul a mai ales două cântărețe: Winter din aespa și Haerin din NewJeans.

GOT7's BamBam Names A Girl Group Member As His New Ideal Type Over His Long  Term Ultimate Bias - Koreaboo

Deși BamBam a ales-o pe Winter ca fiind reprezetanta tipului său romantic ideal, unii internauți au criticat dur faptul că artistul a menționat numele lui Haerin, care încă este minoră.

Astfel că, un internaut a scris un mesaj pe o comunitate online de fani, spunând: „Practic, BamBam a spus că le place pe cele două, Winter și Haerin, în calitate de fan. A sunat inocent, dar apoi a mai spus că îi plac fetele care se tund bob în ultima vreme, ceea ce m-a dus cu gândul automat la Haerin. Cred că a vrut să spună că o place, doar în alt mod. Asta nu e cea mai rea parte.

După ce a spus că o place și pe Nayeon din TWICE, femeia l-a pus să o numească pe cea mai atractivă și cea alături de care ar fi într-o relație. La întrebarea ei, el a spus că o alege pe Haerin, care este o fată de 16 ani, spunând că ÎNCĂ este prea tânără (având pe față o expresie dezamăgită), iar apoi spune că este o discuție riscantă. Îmi pare rău, dar acesta este un comportament cu adevărat dezgustător. Nu cred că puteți justifica comportamentul lor…”

După ce au citit mesajul, alți internauți au comentat:

  1. În alte cuvinte, așa sunt bărbații. Când fetele sunt începătoare, ei nu le lasă în pace. Trebuie să realizăm că nu toți seniorii sunt oameni buni…Modul în care a discutat despre acest subiect și a spus că este „periculos” îmi transmite semnale de alarmă…
  2. Vă rog urmăriți tot videoclipul înainte să vă asumați lucruri!
  3. Îmi aduc aminte cum fetele din SISTAR ne-au avertizat în legătură cu idolii masculini seniori…
  4. Am văzut acest scandal și pe Twitter. Fanii lui îl tot apară spunând că noi nu înțelegem contextul, însă în ce context este normal să numești numele unei minore ca tipul tău ideal??? Ce legătură are faptul că este fanul trupei? E o diferență dintre a asculta muzica și a spune ce a spus el!
  5. Este dezgustător să spui așa ceva când idolul menționat este încă minor. Nu e prima oară când se întâmplă în industrie. Dinamica dintre senior și junior, care se află în aceeași companie, a făcut ca acest lucru să fie normalizat.
  6. El chiar a spus că ea e tânără deocamdată? Ce scârbos.
  7. În Coreea, este ceva obișnuit ca bărbații să le numească pe fetele din NewJeans ca tipul lor ideal, dar și alte fete minore. Este un lucru comun.
  8. De ce au numit-o pe ea? Puteau rosti orice alt nume…De preferabil numele unei femei adevărate, nu o minoră!

Tu ce părere ai?

sursa:reddit

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s