Lim Ji Yeon, Park Sung Hoon, Kim Hieora, Cha Joo Young și Kim Gun Woo discută despre „The Glory” + altele

Lim Ji Yeon, Park Sung Hoon, Kim Hieora, Cha Joo Young, And Kim Gun Woo Discuss Their Approaches To Playing Villains In “The Glory”

Cei cinci răufăcători ai dramei „The Glory” au participat împreună la un pictorial realizat de revista W Korea.

Creată de scriitoarea de succes Kim Eun Sook, „The Glory” de pe Netflix spune povestea unei foste victime a violenței școlare, care jură să se răzbune pe dușmanii săi, după ce a devenit profesoară. Song Hye Kyo joacă rolul protagonistei răzbunătoare Moon Dong Eun, în timp ce Lee Do Hyun interpretează rolul masculin al doctorului Joo Yeo Jeong.

Cei cinci răufăcători sunt reprezentați de Lim Ji Yeon, Park Sung Hoon, Kim Hieora, Cha Joo Young și Kim Gun Woo. În cadrul noului interviu la care au participat, cei cinci actori au discutat despre rolurile lor, actorie și alte lucruri interesante.

După ce a interpretat rolul liderei grupului, Park Yeon Jin, Lim Ji Yeon a explicat dificultatea de a juca rolul unui personaj care nu deține un trecut dureros, fiind pur și simplu o persoană rea și necruțătoare. Actrița a spus: „E în regulă dacă spun că are tendința de a fi o psihopată? Oare e așa, pentru că a fost crescută de o asemenea mamă rea? După ce mi-am pus singură aceste întrebări, am ajuns la concluzia că ea nu știe nimic. Ea nu cunoaște conceptul de vinovăție. A trăit doar bucurându-se, deoarece nu a muncit niciodată pentru ceva ce își dorea. Odată ce am început să gândesc așa, scenele pe care le-am jucat au fost naturale.”

Mai apoi, artista a completat: „Disperarea mea provine din dorința de a face totul bine. Am trăit luni de zile ca Yeon Jin și m-am gândit atât de mult la rol, dar au fost zile în care nu mă descurcam bine pe platoul de filmare. Mă simt groaznic doar când mă gândesc la asta. Am tendința de a mă învinovăți când nu fac ceva bine, lucru care se datorează complexului meu de inferioritate. Singurul lucru pe care îl puteam face era să muncesc din greu. Am fost geloasă pe cei care făceau o treabă bună. Am crescut bine, fericită și fără probleme, trăind într-un mediu obișnuit.”

Park Sung Hoon a vorbit despre eforturile pe care le-a depus pentru aspectul fizic al personajului său, Jung Jae Joon. Acesta a explicat: „Am schimbat atât de multe ținute cât nu am mai făcut în toată viața mea. Am fost atent cu alimentația mea și îmi aranjam constant coafura. În timp ce mă gândeam cum să implementez sentimentul pecare mi l-a transmis scenariul, mă gândeam automat și la coafură. Putea arăta rău dacă mă îngrășam.”

Anterior, Park Sung Hoon a dezvăluit faptul că are multe rude care au urmat facultatea de drept și facultatea de medicină, făcându-i pe unii să creadă că actorul a crescut într-o familie extrem de bogată. Cu toate acestea, el a lucrat în multe domenii de job-uri part-time, jucând și roluri ca figurant. El a spus: „Când eram tânăr, eram foarte pasiv. O mulțime de membrii ai familiei mele au o educație aleasă. În timp ce interpretam roluri și primeam aplauze, m-am simțit și eu recunoscut pentru prima dată.”

 

Pentru această ședință foto Kim Hieora a purtat o perucă lungă pentru a-și ascunde tunsoarea blondă. Legat de acest lucru, ea a spus: „Recent, joc în drama „The Uncanny Counter 2”, având rolul unui demon. În ceea ce privește intensitatea personajului, acesta este de opt ori mai mare decât personalitatea lui Sa-Ra din „The Glory”. Mă simt mult mai confortabilă, deoarece noul meu personaj nu este om. Se simte ca o animație.”

Reflectând asupra copilăriei sale, actrița a dezvăluit că numele ei înseamnă „a trăi fericit și curat”. De asemenea, a spus că a fost un copil foarte curios, care avea multe întrebări. Ea a explicat că, în timp ce unii adulți au considerat că întrebările ei nevinovate sunt drăguțe, alții au îndemnat-o să tacă. Cu toate acestea, perspectiva lui Kim Hieora s-a schimbat când a urmat pentru prima dată un curs de actorie în liceu.

Legat de acest lucru, ea a spus: „Am fost mereu tratată ca o copilă ciudată. Când am început să joc roluri, m-am simțit acceptată. Acolo mi s-a permis să pun câte întrebări am vrut. Atunci când joc un rol, cred că întrebările sunt importante. Imaginea din fața camerei este ceea ce vine după ce semnul de întrebare se transformă într-un semn de exclamare. Dar Sa-Ra nu este un personaj obișnuit. La un moment dat, regizorul mi-a spus că personajul meu este doar rău și să ne oprim din a încerca să îi înțelegem personalitatea.”

În „The Glory”, Cha Joo Young a jucat rolul lui Choi Hye Jeong, care, deși a fost o persoană rea, a fost adesea amenințată și luatî în vizor de către prietenii ei. Referitor la rolul său, actrița a comentat: „M-am simțit blocată, deoarece nu am găsit niciun om care să semene cu Hye Jeong în jurul meu. Când eram nervoasă, îmi scriam gândurile într-o agendă. Nu-mi plăceau întrebările fără răspunsuri și simțeam că o să-mi explodeze capul. Concluzia a fost una: Trebuia să mă concentrez doar pe scenariu, pe nimic altceva. Așa că am ales să îl urmez, pur și simplu.”

Mai apoi, Cha Joo Young a explicat faptul că cele opt luni de filmări au fost pline de tensiune, din cauza presiunii pe care a simțit-o pe platoul de filmare. Ea a spus: „Sinceră să fiu, mi-a fost foarte greu. Chiar și după ce se terminau filmările, vedeam regretul pe fața regizorului. După ce am trecut de jumătatea filmărilor, am început să aud cuvinte de laudă. După ce am discutat cu ceilalți actori, am realizat ceva. Cred că regizorul s-a purtat astfel, pentru a mă ajuta să intru în mediul în care trăiește Hye Joong. La un moment dat, a început să mă încurajeze.”

Cel mai disprețuit personaj din grupul lor a fost Son Myeong Oh, interpretat de Kim Gun Woo. Actorul a exprimat faptul că a găsit identitate unică printre toți acești bătăuși, comentând: „Myeong Oh transmite atmosfera unui ticălos pe care l-ai putea vedea în viața ta de zi cu zi.Totuși, el are un anumit nivel de inocență. În comparație cu un personaj bogat precum Jae Joon, el este un om naiv.”

Kim Gun Woo a dezvăluit că prima sa filmare pentru „The Glory” a fost o scenă cu Song Hye Kyo. El a explicat modul în care actrița l-a sfătuit, lucru care l-a făcut să se simtă confortabil. El a adăugat: „Ori de câte ori particip la un proiect, realizez adevăratul sens abia când e gata. Atunci când joc un rol, dau tot ce am mai bun, dar tot simt că am o performanță slabă.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s