YG Entertainment confirmă în mod indirect relația dintre Kang Dong Won și Rose din BLACKPINK?

Kang Dong Won - tài tử được đồn hẹn hò với Rosé, Song Hye Kyo là ai?

După ce zvonurile cu privire la o posibilă relație dintre Kang Dong Won și Rose din BLACKPINK au împânzit internetul, mai multe informații găsiți în acest articol, companiile celor doi artiști au oferit în sfârșit un răspuns!

În data de 17 aprilie, reprezentanții agenției YG Entertainment au dezvăluit că nu se pot pronunța cu privire relația lui Rose cu Dong Won, deoarece reprezintă viața personală a artiștilor. De asemenea, purtătorii de cuvânt ai agenției de la care vine actorul au oferit o declarație oficială similară cu cea a YG-ului!

De menționat e faptul că diferența de vârstă dintre cei doi este de 16 ani, Rose are 26 de ani, iar Kang Dong Won – 42 ani de ani.

Bine de știut! Atunci când apar zvonuri cu privire la posibilele relații amoroase ale artiștilor săi, în cazul în care acestea sunt adevărate, cei de la YG Entertainment folosesc scuza „este dificil pentru a fi confirmate, deoarece reprezintă viața privată a artiștilor noștri”, iar atunci când zvonurile sunt false – ei pur și simplu le neagă!

Felicitări noului cuplu!

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s