YG oferă o altă declarație în ceea ce privește presupusa relație dintre Rose din BLACKPINK și Kang Don Won: „Zvonuri false”

La o zi distanță după ce au oferit un răspuns ambiguu în ceea ce privește presupusa relație dintre Rose din BLACKPINK și actorul Kang Don Won, reprezentanții agenției YG Entertainment au lansat o nouă declarație!

După cum probabil știți deja, în data de 17 aprilie, cei de la YG au dezvăluit că nu se pot pronunța cu privire relația lui Rose cu Dong Won, deoarece reprezintă viața personală a artiștilor. Ei bine, cele menționate de ei i-au făcut pe fani să creadă că relația celor doi este reală, având în vedere că atunci când apar zvonuri cu privire la posibilele relații amoroase ale artiștilor săi, în cazul în care acestea sunt adevărate, cei de la YG Entertainment folosesc scuza „este dificil pentru a fi confirmate, deoarece reprezintă viața privată a artiștilor noștri”, iar atunci când zvonurile sunt false – ei pur și simplu le neagă din start.

Cu toate acestea, astăzi avem parte de o surpriză – YG vine cu o declarație nouă!

„Anterior am dezvăluit că este dificil să verificăm aceste informații, deoarece țin de viață personală a artiștilor noștri. Cu toate acestea, emitem din nou o declarație din cauza speculațiilor. Dorim să vă informăm că zvonurile cu privire la o posibilă relație între cei doi, publicate în data de 17 aprilie, nu sunt adevărate. Am fi foarte recunoscători dacă toată lumea ar putea ajuta la prevenirea răspândirii informațiilor false” – au spus cei de la YG Entertainment.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s