Fanii plâng după ce au recitit unul dintre interviurile mai vechi ale lui Moonbin din ASTRO

MOONBIN (ASTRO) NO PROMOCIONARÁ POR PROBLEMAS DE SALUD - NORAE MAGAZINE

În luna septembrie a anului trecut, COSMOPOLITAN a publicat un interviu cu Moonbin din ASTRO. Internauții și-au amintit de el și l-au recitit, iar unele dintre răspunsuri i-au sensibilizat și chiar i-au făcut să pângă.

La întrebarea „Dacă ai fi un înger și ai putea face un lucru bun, ce ai face?” Moonbin a răspuns: „Aș mai oferi o șansă celor care au recurs la o „alegerea extremă” (făcând revenire la suicid). Sinuciderea este adesea parafrazată ca „alegere extremă” – ultima alegere rămasă unei persoane.

„Nu știm niciodată ce se va întâmpla în continuare, dar nu ne gândim întotdeauna la moarte, nu-i așa? Doar concentrându-ne la lucruri fericite, cum ar fi ceea ce vom mânca astăzi sau ceea ce vom purta mâine, nu funcționează. Este regretabil faptul că unii oameni se gândesc la sinucidere” – a mai spus membrul ASTRO.

La întrebarea „Ce părere ai despre legea cauzei și efectului?” Moonbin a răspuns: „Cred că există. În budism, aceasta se numește „karma”. Sunt o persoană nereligioasă, dar cred în zicala „culegi ce semeni”. Idolul a mai adăugat: „M-am uitat adesea înapoi și m-am gândit: „În ce moment al meu lucrurile mergeau prost?” Este bine să ne amintim trecutul, dar nu cred că ar trebui să ne agățăm prea mult de el. Mă gândesc adesea la trecut și încerc să găsesc cauza evenimentelor”.

Răspunsurile lui Moonbin din acest interviu i-au făcut pe fani să plângă, în mod special atunci când au citit următoarea frază: „Aș dori să dau o a doua șansă oamenilor care au făcut alegeri extreme”.

Reamintim, funeraliile lui Moonbin vor avea loc pe 22 aprilie la ora 8:00. La cererea familiei, înmormântarea va avea loc într-un cadru privat, cât mai liniștit posibil.

sursa

Un gând despre „Fanii plâng după ce au recitit unul dintre interviurile mai vechi ale lui Moonbin din ASTRO

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s