Actorul Park Bo Gum a fost văzut la universitatea Sangmyeong

Пак Бо Гом был замечен на семинаре в университете  

Se pare că Park Bo Gum frecventează cu seriozitate cursurile de la universitate!

În data de 21 aprilie, colegii au împărtășit fotografii cu celebrul actor din timpul unui seminar de susținere pentru teza de master. Potrivit informațiilor, Bo Gum face studiile de masterat la Universitatea Sangmyeong, specializare în „new music media”. Se spune că în timpul seminarului, s-a concentrat asupra studiilor, comportându-se destul de modest. Dar, în ciuda acestui fapt, el a fost în centrul atenției.

Pozele cu actorul au fost publicate cu următorul mesaj: „Park Bo Gum și fața lui mică. S-a purtat atât de nobil față de studenți. Popularitatea mea în campus a luat sfârșit. El este incomparabil”.

După seminar, Park Bo Gum a făcut o serie de fotografii cu studenții și profesorii de la universitate, toți fiind impresionați de frumusețea și popularitatea lui.

Пак Бо Гом был замечен на семинаре в университете  Пак Бо Гом был замечен на семинаре в университете  Пак Бо Гом был замечен на семинаре в университете  Пак Бо Гом был замечен на семинаре в университете  Пак Бо Гом был замечен на семинаре в университете  

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s