Un reporter a încercat să ajungă la funeraliile lui Moonbin din ASTRO, în ciuda faptului că acest lucru a fost interzis + altele

Se pare că încă există oameni care nu știu să respecte spațiul personal, mai ales atunci când acest lucru a fost solicitat cu durere în suflet!

Recent, un reporter din Coreea de Sud a publicat un articol, unde a povestit cum a încercat să ajungă la funeraliile lui Moonbin din ASTRO. Acesta a scris următoarele: „Accesul la ceremonia de înmormântare a fost limitat, doar membrii familiei și cei dragi aveau voie să participe, inclusiv membrii trupei din care a făcut parte. În conformitate cu dorințele membrilor îndurerați ai familiei lui Moonbin, care doreau o înmormântare cât mai liniștită, nici măcar reporterilor nu li s-a permis accesul de a ajunge la ceremonie. Când am urcat scara rulantă, la etajul trei, am văzut că securitatea controla cu strictețe totul”.

După ce i-au citit articolul, coreeni s-au luat de reporter, criticându-l dur pentru lipsa de profesionalism de care a dat dovadă, în ciuda faptului că familia lui Moonbin a cerut presei să nu intervină în niciun fel.

 1. Acest jurnalist este un gunoi
 2. Ți s-a spus să nu mergi acolo …
 3. Sincer, acest lucru este atât de rău
 4. Se laudă cu asta? ㅋㅋㅋ
 5. Nu ți-a fost rușine să scrii despre asta?
 6. M-am uitat în subsol și este un jurnalist JTBC;;;;;;;;
 7. La naiba, și se laudă cu asta?
 8. De ce te-ai dus? Vă rugăm să cunoașteți limitele
 9. Oh, jurnalist prost
 10. El nu este om

Între timp, a devenit cunoscut faptul că funeraliile lui Moonbin au avut loc astăzi la sala de înmormântare a Centrului Medical Asan din Seul. Se spune că totul a decurs în mare liniște, într-un cadru privat, așa cum și-a dorit familia îndoliată. De asemenea, locul unde a fost înmormântat idolul nu se cunoaște.

Moonbin a fost condus pe ultimul drum de către familia sa, prietenii apropiați și colegii lui, precum și membrii trupei ASTRO.

Odihnește-te în pace, Moonbin!

surse: vk.com

Publicitate

2 gânduri despre „Un reporter a încercat să ajungă la funeraliile lui Moonbin din ASTRO, în ciuda faptului că acest lucru a fost interzis + altele

 1. Portocala

  In mintea reporterilor cred ca răsună „JACKPOT. JACKPOT! 5 SEPTARI!”. Lăsând glumele la o parte, după tragedia asta nu ar trebuie sa profite lacomii.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s