Jessi devine virală cu recomandarea de tatuaj făcută unui fan la “We Bridge Music Festival”

Jessi este adorabilă! Interacțiunile ei cu fanii sunt sincere și directe, atrăgând atenția internauților. Articol nerecomandat minorilor.

Fanii K-pop știu deja că Jessi are o personalitate îndrăzneață, energică și directă, idolul adorând să stea de vorbă cu fanii ei. Multe dintre conversațiile ei stârnesc râsul și șochează într-un mod plăcut fanii, părând de multe ori că Jessi nu filtrează deloc răspunsurile sale.

Acum câteva zile, ea a cântat la Las Vegas la “We Bridge Music Festival”. Artiștii invitați (mai puțin Jessi și MONSTA X) au participat și la o sesiune de întrebări și la un eveniment hi-touch și au cântat pe scenă.

Jessi a făcut tot posibilul să interacționeze cu Jebbies (fandom-ul lui Jessi), coborând la garduri pentru a îmbrățișa un fan norocos, acordând autografe pe tricourile fanilor și chiar prelungindu-și timpul de pe scenă cât a putut pentru a continua să vorbească cu Jebbies.

Un Jebbie a „dat-o de gol” în mod hilar pe Jessi și răspunsul ei neașteptat atunci când un alt fan i-a cerut o recomandare de tatuaj.

Într-un tweet, un Jebbie a spus că cineva de la festivalul We Bridge a ridicat un afiș prin care i-a cerut lui Jessi să îi deseneze un tatuaj. Jessi l-a observat și a dat un răspuns neserios și interzis minorilor. Cântăreața a întrebat: „Pot desena orice? Și dacă desenez un penis”.

Internauții au reacționat la răspunsul neașteptat, întrebându-se amuzați dacă Jessi va putea vreodată să fie serioasă: „Doamne e atât de neserioasă. Nu mai pot cu ea”,  „a fost prea sălbatică cu asta”, „poate să fie vreodată serioasă”

Dar Jessi, care își urmărește fanii online, a văzut comentariile și a continuat discuția, cerându-le să nu îi mai ceară recomandări pentru tatuaje: „Nu mai imi cereți recomandări de tatuaj, vă rog”

Mortală, nu-i așa?

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s