Moon Sua și membrii ASTRO îi lasă mesaje lui Moonbin

MOON SUA, Cha Eun-woo and ASTRO Members Write a Letter to MOON BIN

Au apărut în spațiul public mesajele lăsate de Moon Sua, sora lui Moonbin, și colegii săi de trupă. Cuvintele lor vă vor face să plângeți.

După cum cunoașteți, miercurea trecută, managerul lui Moonbin l-a găsit fără suflare la casa lui din Gangnam-gu, Seul. În prezent, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauza morții acestuia; ei înclină puternic spre ideea că idolul s-a sinucis.

Pe 24 aprilie, agenția de management a lui Moonbin, Fantagio, a anunțat că memorialul său din fața sediului agenției va fi păstrat până la sfârșitul acestei luni, fiind disponibil pentru oricine  dorește să lase un mesaj.

În urma anunțului, sute de fani din Coreea au vizitat memorialul și i-au lăsat un mesaj lui Moonbin; memorialul s-a umplut imediat de  scrisorile și florile lor.

Ulterior, s-a făcut public faptul că scrisorile nu erau doar de la fanii săi, ci și de la familia și prietenii lui, iar Fantagio le-a pus pe copaci, astfel încât să poată fi vizualizate cu ușurință de fanii care vizitează locul.

MOON BIN's memorial

S-a aflat și că ieri, Moon Sua, JinJin și MJ au vizitat și ei acest memorial – înmormântarea lui Moonbin a fost sâmbătă.

În scrisoare, Moon Sua, care este și membră a grupului Billlie, a scris:

„Oppa, eu sunt. Singura ta soră mai mică SUA. Am fost și eu aici. Am plâns atât de mult până acum și o să mă opresc din plâns. De acum înainte, o să râd și o să zâmbesc. Voi avea grijă să fiu fericită, făcând lucrurile pe care vreau să le fac.

Deci, trebuie să fii fericit și să te odihnești în pace acolo. Și fii cu ochii pe mine să verifici dacă mă descurc bine, bine? O să-mi trăiesc viața la maxim. O voi trăi pe a ta, de asemenea. Nu îndrăzni să mă împiedici să fac asta! Dar ori de câte ori viața nu se poartă bine cu mine, voi veni să mă plâng la tine. Fii pregătit pentru nesfârșitele mele plângeri. Sincer ai făcut o treabă bună. Noi suntem pentru totdeauna frați Moon!”, a adăugat ea.”

Liderul ASTRO, JinJin, a spus:

„Am promis să trăim cu zâmbetul pe buze tot timpul, nu-i așa? După cum mi-ai spus, încerc din răsputeri să trăiesc cu zâmbetul pe buze. Plănuiesc să-mi încep repetițiile pentru musicaluri în curând, mâncând multă mâncare, inclusiv pe a ta. Nu-ți face griji pentru părinții tăi. Voi avea grijă de ei. Te iubesc atât de mult, frate.”

MJ, cel mai în vârstă membru al ASTRO, și-a cerut iertare prin scrisoarea sa:

„Am venit prea târziu, nu-i așa? Îmi pare rău. Probabil că te-ai simțit atât de singur. Nici măcar nu-mi pot imagina cât de mult ai suferit… Numai dacă aș fi fost mai aproape de tine… Îmi pare rău că nu am putut fi lângă tine, protejându-te.”

MOON BIN's memorial

MOON BIN's memorial

Astăzi, restul membrilor ASTRO au venit la memorial.

Cha Eunwoo a scris în scrisoarea sa:

„Hei, BIN. În seara asta mi-e dor de tine, ticălosule. Nu am putut adorm, așa că am ieșit la plimbare cu Sanha. Dormi bine? De ce simt că am luat totul gratis cu tine, chiar și cele mai mici lucruri? Îmi lipsesc toate acele lucruri și, de asemenea, am multe regrete.

Sper că vei fi de 100 de ori mai fericit acolo. Îmi voi asuma responsabilitatea pentru tot ce ai lăsat în urmă, așa că nu-ți face griji pentru asta. Te-ai descurcat bine aici. Te iubesc și îmi e dor de tine, prietene.”

Maknae-ul trupei ASTRO, Yoon Sanha, a fost ultimul dintre cei patru care a lăsat o scrisoare:

„Ce mai faci, hyung? Chiar îmi lipsești. Încă simt că ar trebui să fii aici cu mine în acest moment. Știu că îmi vei spune ceva văzându-mă așa, dar lasă-mă să fiu așa o vreme. Mi-ai spus să fiu fericit, așa că voi fi fericit. Îți promit. Te iubesc și te iubesc.”

MOON BIN's memorial

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s