Un actor canadian, care visa să arate ca Jimin din BTS, a murit în timpul unei operații estetice în Coreea

Saint Von Colucci Dies at 22; Actor Suffered From Complications of  Surgeries in Trying to Look Like BTS' Jimin | 🎥 LatestLY

Se pare că dorința prea mare de a lui Saint Von Colucci de a semăna cu Jimin din BTS l- costat viața, actorul canadian a decedat în timpul unei intervenții chirurgicale efectuate în Coreea de Sud!

Potrivit informațiilor, Von Colucci a făcut 12 operațiuni în valoare de 200 de mii de dolari special pentru a avea un aspect cât mai similar cu cel al lui Jimin. În data de 22 aprilie, acesta a fost operat în Coreea de Sud pentru a îndepărta implanturile ce i-au fost introduse în maxilar în luna noiembrie a anului trecut. Din nefericire, a făcut o infecție și a murit din cauza unor complicații.

Se spune că Saint Von Colucci a cheltuit o grămadă de bani pe operații de bărbie și implanturi, un lifting facial, modelarea sprâncenelor, operații ale nasului, reducerea buzelor și alte proceduri minore. Potrivit unui reprezentant al actorului, el știa cât de periculos este implantul din maxilar, dar a continuat să facă o intervenție: „Von Colucci nu era sigur de aspectul lui”.

În anul 2019, Saint Von Colucci s-a mutat în Coreea din Canada și a lucrat ca stagiar la una dintre cele trei mari agenții de divertisment din Coreea. Era cunoscut și ca cântăreț și compozitor canadian-portughez. El a jucat rolul unui idol k-pop într-o nouă dramă coreeană care urma să fie difuzată pe marile platforme de streaming din SUA în luna octombrie a acestui an, ceea ce urma să marcheze debutul lui ca actor.

Reprezentantul lui Saint Von Colucci și-a exprimat condoleanțe, spunând: „Von Colucci a fost fericit și a muncit foarte mult. Este un eveniment tragic și nefericit. Von Colucci a spus că a fost dificil să găsească un job în Coreea. Cred că s-a simțit discriminat din cauza aspectul lui occidental”.

Condoleanțe familiei și celor îndurerați!

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s