Taeyang dezvăluie cum a luat naștere hitul „Eyes, Nose, Lips”: voiam să-mi exprim dorul pentru Min Hyo Rin după despărțire

Тэян из BIGBANG рассказал, что создал песню "Eyes, Nose, Lips" после расставания с Мин Хё Рин

În sfârșit, Taeyang din Big Bang a împărtășit povestea apariției hitului „Eyes, Nose, Lips”, care în 2014 a fost premiat drept „Cântecul Anului”.

În data de 26 aprilie, cântărețul a participat în calitate de invitat la emisiunea „You Quiz on the Block” de la tvN, unde a spus povestea relației sale cu soția sa, actrița Min Hyo Rin.

Conform celor spuse de Taeyang, în 2018, atunci când a lansat melodia „Only Look at Me”, nu avea experiență la capitolul relații: „Eram prea tânăr. Nu am avut timpul sau posibilitatea de a merge la întâlniri când eram stagiar”.

Auzindu-l, gazda emisiunii, Yoo Jae Suk, a sugerat că mulți oameni au încercat să-l contacteze pe Taeyang, la care artistul a răspuns: „Au fost oameni care mi-au cerut numărul de telefon (pe cel real), dar nu m-am prins ce înseamnă asta. Din cauza faptului că nu aveam experiență, ofeream numărul meu și răspundeam când eram contactat, dar nu m-am întâlnit niciodată cu acești oameni”.

Тэян из BIGBANG рассказал, что создал песню "Eyes, Nose, Lips" после расставания с Мин Хё Рин

În februarie 2018, Taeyang s-a căsătorit cu actrița Min Hyo Rin, pe care a cunoscut-o în timp ce filma videoclipul pentru piesa „1AM”. Membrul Big Bang a povestit cum au decurs lucrurile la acea vreme: „În grabă am căutat actriță principală pentru videoclip. Prietenii mei au recomandat-o pe Min Hyo Rin. Am contactat-o ​​printr-o prietenă, dar nu credeam că va accepta oferta, pentru că era o urgență. În mod neașteptat, ea a fost de acord”.

Mai târziu, Taeyang a invitat-o pe Hyo Rin la o cină, mulțumindu-i astfel pentru participare: „Am discutat despre multe lucruri. Din cauza că nu aveam experiență, comunicarea cu sexul opus putea deveni incomodă, dar ea vorbea foarte lejer. După ce ne-am luat rămas bun, am contactat-o ​​din nou pentru că voiam să o reîntâlnesc”.

„Cu cât mai des ne vedeam, cu atât mai mult îmi plăcea de ea. Chiar am spus: „Vreau să mă căsătoresc cu fata asta” – a recunoscut cântărețul.

De asemenea, Taeyang a recunoscut că hitul „Eyes, Nose, Lips” a luat naștere după o despărțire de Min Hyo Rin: „Eram foarte ocupat. Deoarece eram într-un turneu mondial, nu prea petreceam timp în Coreea. Nu știam prea multe despre relații pentru că nu mă întâlnisem niciodată. Cred că Min Hyo Rin a fost supărată. În perioada aceea am scris „Eyes, Nose, Lips” pentru a-mi exprima dorul ce-l purtam pentru ea”.

Acesta a recunoscut că s-a împăcat cu Min Hyo Rin după lansarea cântecului „Eyes, Nose, Lips”: I-am spus: „Mi-am exprimat sentimentele prin intermediul acestui cântec”, iar ei i-a plăcut.”

Тэян из BIGBANG рассказал, что создал песню "Eyes, Nose, Lips" после расставания с Мин Хё Рин

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s