Seungkwan din SEVENTEEN nu va participa la unele activități de promovare pentru albumul „FML”

SEVENTEEN's Seungkwan to sit out pre-recording Mnet's M COUNTDOWN to grieve  loss of his close friend Moonbin | PINKVILLA: Korean

Se pare că Seungkwan din SEVENTEEN încă nu este pregătit pentru a relua activitățile cu trupa, după decesul prietenului său, Moonbin din ASTRO.

Potrivit informațiilor, artistul de la agenția Pledis Entertainment nu va lua parte la unele dintre activitățile de promovare ale grupului pentru comeback-ul cu „FML”, deoarece nu se simte prea bine.

„Buna ziua. Aici este Pledis Entertainment.

Dorim să vă informăm că membrul Seungkwan din SEVENTEEN nu va putea participa la unele dintre activitățile dedicate celui de-al 10-lea mini album al grupului, „FML”, inclusiv la fanmeeting, deoarece nu se simte bine în acest moment. Cerem scuze fanilor și, totodată, cerem înțelegere.

Agenția noastră se angajează să ofere sprijinul și asistența necesară lui Seungkwan în procesul de recuperare.

Mulțumim”.

Se presupune că motivul ar fi vestea neașteptată despre moartea lui Moonbin din ASTRO, cei doi fiind prieteni foarte apropiați.

Reamintim, comeback-ul de la SEVENTEEN a avut loc în data de 24 aprilie, atunci când a lansat cel de-al 10-lea mini-album al său care se numește „FML”.

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s