Hyein din grupul NewJeans arată ca un adevărat model la prezentarea de modă marca Louis Vuitton de la Seul

NewJeans Hyein shines at the Louis Vuitton 2023 pre-fall collection event  in Seoul | allkpop

Ca un model adevărat, așa s-a prezentat Hyein din NewJeans la prezentarea de modă de la Seul a brandului pe care îl reprezintă, Louis Vuitton.

Potrivit informațiilor, evenimentul a avut loc în data de 29 aprilie și a adunat o mulțime de vedete coreene dornice să admire noua colecția de haine a celebrei mărci de lux.

Printre cei prezenți la spectacol a fost și Hyein, aceasta reușind să atragă atenția celor din jur pentru aura pe care a emanat-o. În calitate de ambasador pentru Louis Vuitton, idolul de la agenția HYBE Labels a ales să poarte  piese din colecția brandului, inclusiv accesorii.

Хэин из NewJeans на показе Louis Vuitton 2023 в Сеуле

După ce i-au văzut fotografiile pe internet, internauții nu au avut cum să nu remarce faptul că membra NewJeans era plină de încredere și arăta ca un model profesionist: „Arată ca un model”, „Mă întreb dacă ea și-a ales cizmele alea roșii? Dacă da, atunci are un gust incredibil”, „O astfel de frumusețe naturală”, „Aștept cu nerăbdare când va deveni adult. Este atât de talentată și frumoasă”, „Nu degeaba a debutat la o vârstă fragedă”, „Iese cu adevărat în evidență comparativ cu alți idoli”, „Nu pot să cred că s-a născut în 2008”, „S-a născut pentru a fi o celebritate” și multe altele.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s