Jimin din BTS, vedeta serii la evenimentul mărcii Tiffany & Co. de la New York: prima apariție în rol de ambasador global

Чимин из BTS посетил мероприятие Tiffany & Co. в Нью-Йорке

Jimin din BTS și-a luat în serios rolul de ambasador global al mărcii de lux Tiffany & Co, artistul și-a făcut apariția la un eveniment al brandului de la New York, Statele Unite!

Pe 28 aprilie, cântărețul de la agenția HYBE Labels a apărut la deschiderea legendarului magazin al lui Tiffany & Co., cunoscut acum sub numele de „The Landmark”, pe Fifth Avenue din New York.

Abia ajuns la eveniment, Jimin a devenit vedeta principală a serii. La intrare, membrul BTS a fost întâmpinat de o mulțime de fani care l-au întâmpinat cu strigăte pline de entuziasm.

Pe covorul roșu, Jimin a apărut într-un costum negru, accesorizat cu accesorii superbe din ultima colecție a brandului. De menționat e faptul că această imagine clasică propusă de artist se potrivește de minune cu spiritul lui Tiffany & Co..

Чимин из BTS посетил мероприятие Tiffany & Co. в Нью-ЙоркеЧимин из BTS посетил мероприятие Tiffany & Co. в Нью-ЙоркеЧимин из BTS посетил мероприятие Tiffany & Co. в Нью-Йорке

La deschiderea magazinului „The Landmark”, Jimin a fost întâmpinat de CEO-ul de la Tiffany & Co., Anthony Ledroux și vicepreședintele brandului, Alexandre Arnault, arătând că apariția idolului la deschidere a fost un eveniment cu adevărat important.

Reamintim, Jimin a fost anunțat ca ambasador global pentru Tiffany & Co. în martie 2023, ceea ce demonstrează influența lui uriașă nu numai în lumea muzicii, ci și în lumea modei.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s