Wonwoo și The8 din Seventeen vorbesc despre noul album, versurile preferate și altele

SEVENTEEN’s Wonwoo And The8 Tease Upcoming Album, Share Their Favorite Lyrics, And More

Cei doi artiști au participat împreună la un pictorial realizat de revista Arena Homme Plus!

În luna mai, se împlinesc opt ani de la debutul trupei Seventeen. Recent, grupul a lansat cel de-al 10-lea mini album intitulat „FML”, chiar  înainte de aniversare.

În cadrul interviului pentru pictorialul la care a luat parte, The8 a remarcat cu entuziasm: „Acest album va avea cele mai mari evoluții, încă de când există Seventeen. Chiar și membrii trupei au reacționat încântați în timpul antrenamentelor.” Wonwoo a aprobat spusele acestuia, comentând: „Este foarte tare ceea ce se întâmplă. E pur și simplu cool. Nu găsesc niciun alt cuvânt pentru a descrie ceea ce simțim.”

Wonwoo și The8 au participat la compunerea versurilor melodiilor Seventeen. Când au fost întrebați care sunt versurile lor preferate, Wonwoo a ales următoarele: „Am un singur vis / Sunt atât de multe vise în viață lângă tine”, din piesa „I Wish”, afirmând faptul că este o melodie adorată de fandom. The8 a ales versurile: „Nu înțeleg, dar te iubesc”, fără a menționa numele piesei muzicale, spunând doar că aparține albumului „FML”.

Maai apoi, cei doi idoli au discutat despre modul în care își doresc să fie amintiți, după trecerea anilor. Wonwoo a spus că își dorește ca oamenii să-și amintească de Seventeen ca fiind un grup care se aseamănă cu un album foto.

The8 a spus: „Sper că putem deveni oamenii care au crescut alături de fanii lor și cântăreții care le-au oferit putere în momentele dificile și singuratice.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s