Jennie din BLACKPINK, Jackson din GOT7 și Song Hye Kyo au apărut la „Met Gala 2023”

Met Gala 2023: Blackpink's Jennie turns into 'Human Chanel'; Jackson Wang  and Song Hye-kyo steal show at Met Gala debut | Fashion Trends - Hindustan  Times

Vedetele k-pop strălucesc pe covorul roșu de la „Met Gala 2023”.

Potrivit informațiilor, în data de 1 mai a avut loc cea mai proaspătă ediție a celebrului eveniment de modă „Met Gala”, care s-a remarcat prin apariții foarte stilate, unice și interesante. Se spune că vedete de la Hollywood, inclusiv din lumea întreagă, s-au adunat la Muzeul Metropolitan de Artă din New York (Statele Unite) pentru a sărbători cea mai mare noapte a modei din an.

Printre participanți s-au aflat și Jennie din BLACKPINK, Jackson din GOT7 și actrița Song Hye Kyo, care pur și simplu au strălucit în lumina reflectoarelor, marcând prima lor apariție la eveniment.

Din moment ce tematica din acest an a fost „Karl Lagerfeld: The Beauty Line”, vedetele au ținut să poarte ținute din colecțiile concepute de Karl Lagerfeld pentru Chanel.

Mai jos aveți câteva poze cu celebritățile k-pop.

Un gând despre „Jennie din BLACKPINK, Jackson din GOT7 și Song Hye Kyo au apărut la „Met Gala 2023”

  1. Pingback: Jennie din BLACKPINK și Jackson din GOT7, vedetele cele mai menționate de la „Met Gala 2023” pe rețelele de socializare | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s