Sehun din EXO este o vedetă de baschet care donează un rinichi pentru cel mai bun prieten “All That We Loved”

K-Drama „All That We Loved” îl arată pe Sehun din EXO în rolul său principal!

„All That We Loved” este o nouă poveste de dragoste despre triunghiul amoros care se formează atunci când cei mai buni prieteni se îndrăgostesc de aceeași colegă de liceu.

Sehun îl va interpreta pe fermecătorul star de baschet Go Yoo, în timp ce Jo Joon Young va juca rolul prietenului său, elevul de top Go Joon Hee. Jang Yeo Bin va juca rolul lui Han So Yeon, frumoasa elevă recent transferată la liceul celor doi prieteni, care le fură inimile.

În calitate de star talentat de baschet, renumit pentru frumusețea și personalitatea veselă, Go Yoo face obiectul invidiei tuturor la Liceul Hara. Pe lângă toate acestea, Go Yoo este suficient de loial pentru a-i dona un rinichi lui Go Joon Hee,  pentru a-i salva viața prietenului său.

În fotografiile proaspăt lansate din serial, Sehun este un licean atrăgător din anii 2000. Instantaneele îl arată atât în uniforma de baschet, cât și în sacoul cu emblema liceului– și este clar că va fura nu numai inimile colegilor din serial, ci și pe cele ale telespectatorilor.

“All That We Loved” are premiera pe data de 5 mai, adică foarte curând!

Aveți mai jos trailerul dramei, în caz că l-ați ratat:

 

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s