Snuper se destramă după șapte ani de activitate

SNUPER Announces Disbandment After 7 Years In Heartfelt Letter

După șapte ani petrecuți împreună, membrii grupului o iau pe drumuri diferite…

În data de 3 mai, agenția WIDMAY Entertainment a anunțat faptul că toți cei șase membrii ai trupei de băieți Snuper vor părăsi compania după ce contraxtele lor exclusive vor expira. O sursă de la WIDMAY a scris:

Am dori să le mulțumim din suflet membrilor Snuper, care se află alături de noi de atât de mult timp, cât și tuturor fanilor care au susținut trupa. Vom sprijini cu sinceritate toate activitățile membrilor din viitor. Le cerem fanilor să le ofere sprijin deplin membrilor care se află la noi începuturi acum.”

Imediat după anunțul destrămării grupului, Taewoong a postat o scrisoare scrisă de mânăadresată fanilor, în care a transmis: „După ce am avut nenumărate discuții alături de ceilalți membrii și personalul agenției, am decis că atât noi, cât și agenția, ne vom încuraja reciproc de acum în viitoarele proiecte individuale.

Am devenit persoana care sunt astăzi, deoarece am cunoscut fanii SWING (fandom) sub numele Snuper, unde am fost capabil să ofer și să primesc multă iubire, precum și influența pe care am avut-o unul asupra celuilalt. Cred că amintirile pe care le-am creat alături de Snuper în acești ani vor deveni o sursă de putere pentru activitățile mele din viitor. Vă rugăm să încurajați noile alegeri și noi începuturi ale lui Hyunggeun, Sangil, Taewoong, Sunghyuk, Sangho și Sebin!!!

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s