[CCC] Fanii internaționali devin interesați de mâncarea coreeană după ce au văzut meniul lui J-Hope

Articol: Fanii din întreaga lume manifestă un interes pentru mâncarea de cantină din centrul militar de pregătire al lui J-Hope din BTS … interes natural pentru bucătăria coreeană.

Sursa: Herald Economy via Naver

[+553, -61] Ministerul Apărării folosește încă o dată BTS pentru propria promovare, pf pf. Când vor afla că acest lucru se va întoarce întotdeauna împotriva lor? pf pf

[+302, -5] Sper că aceasta va deveni o oportunitate pentru ca mâncarea din cantină servită în armată să se îmbunătățească, și pentru propriul meu fiu! Și o altă cale naturală pentru ca kimchi-ul să fie recunoscut în continuare drept coreean. Le dorim tuturor soldaților noștri un serviciu sănătos!

[+135, -16] Nu toate centrele militare primesc astfel de mâncare. Acest lucru pare părtinitor.

[+43, -7] Îmi amintesc când mă antrenam la Nonsan, orezul era practic necomestibil, dacă nu îl aruncam pe tot în supă.

[+27, -0] Tăvile arată puțin puse în scenă, dar fiul meu a menționat că mâncarea pe care a primit-o este foarte gustoasă. În loc să sărim pe ei, să încercăm cu toții să luăm asta ca pe o oportunitate pentru a ne asigura că soldații noștri sunt hrăniți cu toții sănătos și bine.

[+24, -0] Nimeni nu crede de fapt aceste imagini ㅋㅋㅋ Nu ar putea face o treabă mai bună în photoshop? Arată ca și cum au imprimat imagini cu alimente și le-au lipit pe tavă.

[+13, -0] Fanii au photoshopat imaginile pentru a le împărtăși între ei deci ajunge cu acuzațiile de tratament părtinitor. Niciunul dintre noi nu este sigur dacă este de fapt hrănit atât de bine, dar sper că toți soldații noștri sunt hrăniți la fel de bine ca în aceste fotografii!

[+14, -2] Niciun soldat în antrenament nu are voie cu telefonul mobil… deci cine a făcut pozele și le-a postat??? Deși sunt de acord cu toată lumea că sper că există îmbunătățiri și schimbări în cantinele militare.
– [+2, -0] Acestea nu sunt imagini interne. Fanii au luat meniul postat pe aplicația The Camp și au colat fotografii împreună pentru a obține o imagine vizuală.

[+8, -0] Durează doar câteva minute pentru ca voi toți să citiți articolul și să vedeți că The Camp își postează meniul, astfel încât fanii să se  inspire pentru fotografii. Gata cu acuzațiile de tratament special că i s-a permis să-și folosească telefonul sau orice altceva.

[+5, -1] Aceste imagini au fost fotografiate de fani pe baza meniului The Camp (ca o modalitate de a partaja informații, informând fanii internaționali că așa arată mâncarea). Acestea nu sunt deloc imagini postate de armată și cred că oamenii le înțeleg greșit pentru că au fost postate alături de articol. Vă rog să nu-l acuzați de tratament special. Dacă a fost ceva, noi fanii am fost de fapt supărați de cât de goală arăta supa lui în fotografiile reale cu el făcute la cantină. Este într-adevăr enervant cum coreenilor le pasă de BTS doar atunci când îi aduce beneficii și altfel încearcă să-i dărâme așa ㅋㅋㅋ, de aceea fanii consideră întotdeauna că BTS este coreean ca fiind cea mai mare păcăleala a lor.

[+4, -0] Imaginile nu sunt oficiale, sunt pur și simplu făcute de fani pentru a vedea cum ar arăta meniul lor.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s