Kim Jaejoong își face propria agenție

Kim Jaejoong Establishes New Agency After Parting Ways With C-JeS Studios

Kim Jaejoong din JYJ și-a înființat propria agenție, împreună cu un fost șef de la CUBE Ent..

Pe 4 mai, Kim Jaejoong a împărtășit printr-o declarație oficială: „Recent am înființat noua agenție iNKODE împreună cu CEO-ul Noh Hyun Tae, fostul vicepreședinte al CUBE Entertainment”. 

Kim Jaejoong, care a debutat ca membru al TVXQ su agenția SM Entertainment în 2004, a ieșit din trupă în 2009 și a format grupul JYJ împreună cu Park Yoochun și Kim Junsu, care erau și ei membri ai TVXQ, după ce a semnat un contract cu agenția C-JeS Studios. După 14 ani în care a fost cu C-JeS, Kim Jaejoong a decis să părăsească agenția.

Kim Jaejoong, care este acum șeful unei noi agenții, va participa nu numai la propriile sale activități ca artist, ci și la producția de noi artiști în calitate de CSO (Chief Strategy Officer) al iNKODE. Pe lângă pregătirea idolilor începători, Kim Jaejoong plănuiește să conducă diverse afaceri, cum ar fi managementul artiștilor și actorilor K-pop cu mare potențial.

CEO-ul Noh Hyun Tae, care a fondat iNKODE împreună cu Kim Jaejoong, a fost vicepreședinte la CUBE Entertainment și a condus succesul grupurilor BEAST și 4Minute. În calitate de CEO al iNKODE, el plănuiește să se concentreze pe descoperirea și producerea de noi artiști care vor conduce următoarea generație de K-pop.

Le dorim mult succes!

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s