Fanii sunt șocați să descopere un sasaeng într-un teaser cu membrii Jun și Joshua din SEVENTEEN

Seventeen takes home their 1st music show win for 'Super' on 'Show  Champion' | allkpop

Pe fanii lui SEVENTEEN i-a luat groaza, după ce au admirat un teaser din timpul emisiunii „The Return of Superman” cu participarea membrilor Jun și Joshua! Dar care să fie motivul?

Ei bine, apariția neașteptată a unui fan sasaeng!

Potrivit informațiilor, în luna martie a acestui an, un sasaeng a distribuit pe rețele de socializare o poză cu cei doi membri din SEVENTEEN din timpul filmărilor pentru celebra emisiune TV, anunțând participarea lor la „The Return of Superman”. Deși mulți nu i-au dat atenție fanului, în luna aprilie, episodul cu apariția lui Jun și Joshua a fost confirmată.

Pentru promovarea episodului, în data de 3 mai, producătorii de la „The Return of Superman” au lansat un teaser unde apar cei doi membri din SEVENTEEN în timp ce se plimbă cu 2 fetițe. După ce au analizat mai bine fotografia, mare le-a fost șocul fanilor să descopere în teaser un sasaeng cu o cameră de filmat în mână, stând jos lângă un pilon al clădirii.

Internauții coreeni au fost foarte surprinși de cele aflate, iar unele dintre reacțiile lor le puteți citi chiar acum: „De îndată ce am văzut aceste fotografii, mi s-a făcut pielea de găină … Imaginează-ți că găsești o fotografie din momentul în care nu te așteptai să fii fotografiat. Te face să simți că ești urmărit 24/7”, „Este cu adevărat înfricoșător”, „Cred că KBS a lansat această fotografie în mod intenționat”, „Sper că o dau în judecată pe fată”, „Ea chiar nu face altceva decât să-i urmărească 24/7?”, „Este foarte deranjant” și multe altele.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s