LUCY face o donație generoasă cu ocazia a 3 ani de la debut

LUCY a făcut un gest impresionant pentru cea de-a treia aniversare a grupului.

Pe 8 mai, a devenit cunoscut faptul că LUCY a donat 3 milioane de woni către Good Neighbours, o organizație de caritate care sprijină drepturile copiilor. Această donație a fost făcută în numele în numele lui „Lucy & Walwal”, care este o combinație între numele trupei și fandom-ul său, Walwal.

Potrivit agenției Mystic Story, grupul transmite un mesaj de speranță prin muzica sa, de asemenea, dorește să doneze fonduri copiilor vulnerabili. Contribuția va fi folosită pentru a oferi celor mici îngrijiri medicale. Ținând cont de tehnologiile moderne, celor care au nevoie li se vor asigura măsuri de prevenire a răspândirii bolilor.

De asemenea, prin intermediul companiei lor, membrii din LUCY au transmis următorul mesaj: „Mulțumită fanilor noștri minunați, trupa a reușit să realizeze multe lucruri în acești trei ani. Vrem să împărtășim cu voi dragostea pe care am primit-o în acest timp.”

La mulți ani, LUCY!

Lucy пожертвовали деньги на благотворительность в честь трёхлетия группыLucy пожертвовали деньги на благотворительность в честь трёхлетия группы

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s