TOP Media confirmă: CAP părăsește TEEN TOP în mod oficial!

Am trăit s-o vedem și pe asta: CAP nu mai este un membru TEEN TOP!

În data de 11 mai, reprezentanții agenției TOP Media au anunțat în mod oficial plecarea lui CAP din TEEN TOP. Se spune că compania a purtat un șir de discuții cu idolul, dar și cu colegii de grup ai acestuia, iar într-un final, au ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi ca fiecare să-și urmeze propriul drum: CAP să părăsească trupa, iar TEEN TOP să-și continue activitățile cu doar 4 membri.

Totul a pornit după ce internauții l-au criticat dur pe idol pentru comportamentul său din timpul unui live recent. Se spune că acesta fuma și înjura încontinuu, iar coreenii nu i-au putut tolera acțiunile. De asemenea, utilizatorii de internet și-au amintit de vechile sale declarații misogine și alte cuvinte grosolane, care, în opinia lor, au stricat imaginea grupului.

Reamintim, recent, în cadrul emisiunii „How Do You Play?” de la MBC a fost difuzată melodia „To You” de la TEEN TOP, care mai târziu a urcat în clasamentele muzicale coreene. Aceasta reușită i-a determinat pe membri să lanseze un nou album. De asemenea, menționăm ultima revenire a grupului a avut loc în data de 4 iunie 2019, atunci când a fost lansată melodia de titlu „Run Away”.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s