Fanii se arată îngrijorați de starea de sănătate a lui Winter din aespa, idolul pare mult prea slab în ultima vreme

Profil Winter aespa dan 12 Fakta Menariknya, Visual yang Bertalenta

Se pare că fanii lui aespa nu sunt prea încântați de felul cum arată membra Winter, aceștia se arată îngrijorați în legătură cu starea ei de sănătate.

Potrivit informațiilor, pe rețele de socializare au apărut mai multe poze și clipuri cu celebra trupă de fete de la agenția SM Entertainment, toate din cadrul promoțiilor pentru noul comeback. Se spune că Winter a câștigat o atenție deosebită pentru fizicul ei, mulți considerând că este mult prea slabă.

Fanii lui aespa și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea ei de sănătate, postând o mulțime de comentarii și mesaje pe internet: „Te rog, mănâncă mai mult”, „Arată prea slabă, nu era așa în Manila”, „Credeam că sunt singurul care a observat că a slăbit mult. Și cum au îmbrăcat-o în același timp…”, „Probabil este bine, își cunoaște corpul mai bine decât oricine”, „Cred că cuvântul „subțire” ar trebui evitat la fel ca și cuvântul „gras”… foarte nepoliticos”, „Atâta timp cât este sănătoasă, totul este bine, cred că este frumoasă”, „Este bolnavă? Chiar dacă este slabă, dacă sănătatea ei e în regulă, atunci totul e bine, dar am auzit că era bolnavă și asta mă face să mă îngrijoreze”, „Uitați-vă la mușchii ăia de la coapse, par mult mai puternici decât ai altor membre”, „Este adevărat că e slabă, dar sunt multe femei care arată așa TT_TT” și multe altele.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s