NingNing: „Avem doar conturi private”! Membrele trupei aespa se plâng de faptul că nu au voie să aibă conturi oficiale de SNS

aespa 'SPICY' ไต่ขึ้นอันดับที่ 4 บน Melon TOP100 - Pantip

Recent, membrele trupei aespa au apărut în unul din episoadele emisiunii online găzduite Youngji din KARA, unde au recunoscut că dețin conturi private de SNS.

Potrivit informațiilor, prin intermediul emisiunii lui Youngii, idolii au posibilitatea de a-și exprima nemulțumirea în legătură cu anumite lucruri sau situații, se pot „plânge” în mod deschis despre orice dificultăți legate de muncă și pot obține sfaturi sau sprijin.

Acest lucru l-au făcut și membrele trupei aespa. Potrivit informațiilor, Winter și-a exprimat nemulțumirea cu privire la rețele de socializare: „Avem un cont oficial de socializare pentru trupă, dar vă rugăm să ne permiteți să ne creăm și câte un cont personal”.

Auzind-o, membra KARA a apreciat-o pentru sinceritate: „Aceasta este rutina grupurilor de idoli. Mai întâi creează conturi pentru întreaga trupă și abia apoi permit conturi personale. De cele mai multe ori acest lucru este posibil când grupul are aproximativ șapte ani de la debut. Nu înțeleg asta.”

Karina a remarcat că probabil, agențiile de divertisment se tem că idolii vor face vreo greșeală, dar Giselle s-a indignat: „Dacă le este atât de frică de asta, atunci, nici să nu mai avem voie să facem spectacole live sau să vorbim”.

Youngii le-a sugerat fetelor să mai aibă răbdare și cu siguranță vor primi permisiunea în curând. Sau, pur și simplu, pot să-și facă conturi secrete, spuse ea după o pauză.

Cu toate acestea, NingNing a șoptit imediat: „Dar toate avem”, fapt ce le-a făcut pe fete să izbucnească în râs.

sursa: deerzone

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s