Internauții au păreri împărțite cu privire la gestul obscen al lui Hwasa din MAMAMOO

Song Review: Hwasa (Mamamoo) – Twit | The Bias List // K-Pop Reviews &  Discussion

Se pare că internauții coreeni nu sunt prea încântați de gesturile obscene pe care le-a făcut Hwasa din MAMAMOO în timpul unei prestații, aceștia exprimându-și dezamăgirea prin intermediul rețelelor de socializare.

Potrivit rapoartelor, artista a concertat în cadrul unui festival universitar, unde a bucurat fanii cu muzica ei. În ciuda faptului că totul a decurs fără probleme, se pare că unele mișcări făcute de aceasta nu au trecut cu vederea. Se spune că în timpul prestațiilor, Hwasa a făcut unele gesturi 18+, care au stârnit nemulțumirea publicului.

Hwasa este cunoscută pentru conceptele ei sexy și ținutele îndrăznețe în timp ce cântă pe scenă. Dar, în ciuda acestui fapt, mulți coreenii consideră că artista a mers prea departe, având în vedere momentul și locul în care a fost ținut spectacolul.

După ce i-au urmărit prestația, Internauții au ținut să-și exprime gândurile prin intermediul rețelelor de socializare: „Urăsc asta atât de mult”, „Este urât și murdar”, „ De ce a făcut asta?.. Chiar dacă e la festivalul universitar, elevii de gimnaziu și liceu merg acolo..”, „Hwasa are abilități bune și este cool, sper să se descurce bine în viitor. Cu toate acestea, nu ar trebui să întreacă limita”, „Îmi place Hwasa, dar este prea mult”, „Vocea lui Hwasa este bună, dar prestația a fost atât de proastă”, „Am fost surprins când am văzut gif-ul”, „Sunt adult, dar nu pare cool sau sexy…”, „De ce a dansat așa??? Ea crede că dansul este sexy?” și multe altele.

Voi ce părere aveți?

sursa

Un gând despre „Internauții au păreri împărțite cu privire la gestul obscen al lui Hwasa din MAMAMOO

  1. cherry

    Internații ar trebui să știe ce pe Hwasa nu o interesează ce crede lumea despre ce face ea. Mulți idoli masculini fac ca ea și nu am văzut pe cineva să comenteze. Let the woman be

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s